EN DAGSTRIPP TILL VISBY…

Ni får hålla tillgodo med suddiga mobilbilder i kväll men så här såg det ut när jag landade in hemma i Stockholm i kväll efter en spännande dag på Visby Airport. Började dagen tiiiiidigt med frukost på planet och jag är så deppig över att de slutat servera yoghurt. Jag är inte så förtjust i den där typen av macka men jag ska inte gnälla, det ingår ju när man reser så det är bara att tugga i sig. Men jag fick i alla fall se solen där ovan molnen och bara en sån sak!!! Har jobbat på flygplatsen hela dagen och så intressant att få träffa alla där och få veta hur allt funkar.
En vecka i mitt nya jobb på Swedavia har passerat och jag måste säga att jag tycker att det känns superroligt. Många arbetsuppgifter är detsamma som tidigare men det finns också delar som jag kommer att utvecklas jättemycket i. Mina kollegor har tagit emot mig med öppna armar. Än så länge är jag i introduktionsstadiet och jag tokjobbar med att inte ställa för höga krav på mig själv. Lätt hänt, eller hur? Man vill ju gärna vara den där som kan allt redan från början och som inte behöver fråga om allt precis hela tiden. Jobbar med den biten… Jag jobbar också med att acceptera att SL inte är på min topp 10 just nu. Jag tror det har varit problem på varje resa till eller från Arlanda den senaste veckan; har det inte varit tågkö och stopp pga det så har det varit signalfel, växelfel eller så har strömmen försvunnit så att alla tåg har stannat… jag har prickat in dem alla och en kväll tog det två timmar för mig att komma hem. Inte ok SL!
Sista jobbardagen för veckan i morgon mot kvällen kommer Vendela från Västerås och hänger med oss. På lördag ska jag och min darling på Danny Saucedo… har hört så mycket gott om honom och hans show så även om jag inte har lyssnat speciellt mycket på vad han har gjort så ska det bli skoj att se hans show. Att Emanuel och Helmer Norrby är med i bandet är ju en bonus!
Ha en fin avslutning på jobbveckan!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
LEVAIN FRÅN FABRIQUE…