Mina dagar

EN DOFT AV JUL…

Här sitter vi och myser i soffan med ett nytt doftljus tänt efter att ha varit ute på stan och köpt julklappar. Nu är jag igång på riktigt och jag har bara ett par klappar kvar innan jag är i mål. Det bästa av allt är att jag inte behövde gå ner på stan för det finns så många bra butiker här i Vasastan. Min favoritbutik heter Millers och ligger på Odengatan precis runt hörnet där vi bor. Jag hittar alltid något där och idag kom jag därifrån med en klänning från Stockholms klänningsfabrik, en tunika och en top. Ett stort hål i plånboken blev det men om jag hittar en klänning jag gillar, ja då är det bara att slå till…
Deras ”systerbutik” Stank som ligger på S:t Eriksgatan på Kungsholmssidan går inte heller av för hackor. Missa inte!

Gårdagskvällen var superrolig. Mat, goda viner och massor av babbel med världens bästa Peter. Timmarna bara sprang iväg! Nu går vi in på upploppet inför jul. I morgon har vi planeringsdag med avslutande middag på nya Elite Hotel Carolina Tower sen är det bara ett par jobbdagar kvar innan vi åker över till Gotland för att fira jul. Härliga tider!
Ha en fin avslutning på helgen!
KRAM!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *