Allmänt

EN DRÖMMIG LUNCH…

Heeey!

I förrgår fick vi umgås en hel dag med de där Örebroarna som vi ha kommit att tycka så mycket om. De kom till Gotland alldeles nyss och som uppstart på sin semester så satte de av lite tid för att umgås med oss innan de drog vidare med sin husbil söderut på ön.

Men vi tar det från början…

Vid lunchtid blev vi bjudna på Champagne vid Katarina och Mattias husbil som var placerad precis ovanför havet vid Toftastranden. En synnerligen bra start på en söndag!

I det här sällskapet så fotas det i tid och otid och våra män är vana. De suckar inte ens längre när kameran åker fram haha.

Nästa stopp var Tofta Beach House som ligger ett stenkast från där vi bor och nära där Katarina och Mattias hade sin husbil. Här hade vi bokat ett bord för lunch.

Så drömmigt!

Miljön och maten är tiptop! Snyggt och gott!

Underbart är kort heter det ju och lunchen bara försvann i ett huj. Men efter en kort paus under eftermiddagen så sammanstrålade vi igen hemma hos oss för middag. Men det är en annan historia…

Katarinas blogg Sallys Hus hittar ni HÄR.

Igår kväll var jag på en dejt med ett stort gäng härliga tjejer och det är visst ingen hejd på alla roligheter just nu. Vi har det gött om man säger så…

Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *