Mina dagar

EN EFTERMIDDAG PÅ FOTOGRAFISKA…

Hej på er!
Här har vi vaknat upp till snöfall idag. Jag vet inte vad jag ska tycka om det. Det är lite för tidigt tycker jag och jag gillar inte när det blir kallt. Men men, det är bättre än regn i alla fall. 
Igår gick vi i regnet till Fotografiska för att kolla in Saga Wendottes utställning ”In Between Realities” som jag hört så mycket talas om och äntligen kom vi iväg. 

När vi kom in fick vi ett glas bubbel.

Den här utställningen som kallas  ”Little People” är verkligen creepy cute. Bilderna och barnen ser gulliga och harmlösa ut vid första anblicken men i dem finns ett mörker. 

Den här är läskig… ”The Watson sisters”…

I flera av verken finns en Augmented Reality-teknik vilket innebär att vi laddade ner en app och när vi höll upp mobilen så fick tavlorna liv. I det här fotot fick fjärilarna liv. Kolla in min Instatory. Den ligger nog kvar några timmar till.

I den här bilden kraschar flygplanet ner i slottet som redan innan brinner (till vänster i bild). Ser ni också den vita räven som ligger på taket? Och spindeln som klättrar uppför det vänstra tornet?
Jag älskar sådant här. Sååå spännande! Utställningen finns bara kvar till den 17/11 så skynda på om ni är i Stockholm och vill se den. 
Igår kväll blev det en god middag här hemma och ”Så mycket bättre” och jösses vad jag tycker att det är bra i år. Vilka tolkningar… wow säger jag bara. Jag ser så mycket fram emot nästa lördag för det verkar bli en höjdare. Men då ska vi på partaj så vi får ägna söndagen till programmet och det funkar ju det också.
Nu ska pappan i familjen firas. Världens bästa pappa och bonuspappa. Han förtjänar enbart det bästa av det bästa!
Ha en fin Fars Dag och fira alla fina pappor så mycket ni bara kan!
KRAM!

10 Comments

 • Anna Wahlstam

  Åååå vilken fin utställning!
  DEn hade jag gärna velat se… Jag blev heeelt trollbunden av Kirsty Mitchells utställning tidigare i år: https://www.kirstymitchellphotography.com/galleries/wonderland/
  Helt magisk utställning!
  Gillade även Vincent Peters som man kunde se i somras.

  Har firat min paps här idag. Det blev ett smärre gräddkaos innan kladdkakan serverades, men iaf 😉 (se bloggen:))
  Maken väntas hem imorgon bitti, så vi firar honom lite i efterhand <3
  Ha en fin kväll vännen <3
  Kramar Anna

  • tiname@live.se

   Woooow den var ju också superhäftig! Ha ha,jag såg någon bild fladdra förbi på ditt kaos men jag ska kolla in bloggen för att se vad som egentligen hände :-). Hoppas att ni har ett mysigt firande idag och ha en jättehärlig vecka fina du <3 Kram //Tina

 • Wikers Liv

  Åh… jag har också läst om den utställningen och hade velat se den jag med! Men vet inte om jag hinner? 🙁
  Ja men visst är "så mycket bättre" ett urbra program!? Bra musik och skön feelgood blandat med allvar. Vi har lite kvar att se från förra helgen innan vi åkte tidigt på söndagen, och så hela det som gick i lördags… får kolla ikapp i veckan!
  Kram/Maria

  • tiname@live.se

   Håller tummarna för att ni hinner. Den var såååååå spännande! Årets säsong av Så mycket bättre är verkligen bättre än på länge. Så härliga tolkningar och bra artister! Man längtar till nästa program… så där som det kändes när första säsongen kom. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *