EN FLIPP OCH EN FLOPP…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQ Marqet och Lindex.

Vi börjar med flippen tycker jag… Per skulle ju flytta ner Philippa till Göteborg där hon nu till sist har landat ner i att det är läkare hon vill bli och det var där hon kom in på universitetet. Men vad händer då… jo, dagen innan de ska åka så får hon besked om att hon kommit in i Uppsala där hon bor och pluggar nu, och där hon har ett helt gäng med kompisar. Lyckan var total! Så flickebarnet kan bo kvar på Gotlands Nation och i morgon är det upprop. FLIPP på hög nivå!

Så till floppen. Vi hade smidit planer för den här dagen. Vi tänkte nämligen åka till Vattenverket på Lidingö för att äta lunch men så såg vi att det snöat och blivit kallt igen och då är det inte roligt att ta sig ner- och uppför den branta backen som leder dit. Förra gången vi var där så låg det bilar i diket till höger och vänster. Så vi tänkte om, och bestämde oss för att sladda förbi Mellqvists på Rörstrandsgatan istället men där var det tvärfullt. Inte helt otippat men ibland kan man knipa ett bord om man har tur. Det hade vi inte idag.

Vi landade istället in på Non Solo Bar som ligger på samma gata. Vi har bara varit där på sommaren och tagit ett glas på deras uteservering men vi har hört att de har en jättebra frukost- och brunchmeny så vi gled in där. Så klart missade den serveringen med en kvart så vi fick beställa ur deras ordinarie meny som inte var speciellt kul men Per beställde en Ceasarsallad och jag tog en charktallrik. Men vilken flopp hörreni.

Det tog väldigt lång tid innan maten kom och min kom faktiskt inte alls för den hade de glömt bort. När den väl kom en kvart efter Pers mat så var det en tallrik full med tjocka skivor salami som smakade kylskåp. Jag tog för givet att det skulle vara lite blandat lufttorkad skinka och salami och jag får ju skylla mig själv som inte frågade så klart. Jag kunde faktiskt inte äta de där korvarna så jag fick vaska dem. Salladen var inte heller speciellt god så den här eftermiddagen som skulle bli så mysig blev en riktig flopp.

Nåväl, värre saker finns det här i världen att bekymra sig över så vi promenerade helt enkelt hemåt igen och då hade det hunnit att bli mörkt.

Idag blev det en helsvart outfit. Min polo hittar ni HÄR. Det är deras klassiker som återkommer varje år och jag ser alltid till att ha en hemma. Byxorna finns HÄR också en klassiker i min garderob.

I morgon tar jag tåget till Göteborg för jobb ett par dagar. En AW med kollegor väntar i morgonkväll och sen blir det full fart på Landvetter på tisdag. Eller GOT som det heter på flygplatsspråk. Om jag inte hinner att blogga så hittar ni mig på @tiname_insta.

Ha en fin söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Monika
  januari 14, 2024

  Den ceasarsalladen såg inte aptitligt upplagd ut.
  Kram

  • tiname@live.se
   januari 17, 2024

   Näää verkligen inte… Kram //Tina

 • Anneli
  januari 16, 2024

  Hej,
  Men så bra att det löste sig för dottern! Saker och ting har en tendens att falla på plats. Så skönt.
  Jag läste att du jobbar inom flyget, det har jag också gjort i många år, men som flygvärdinna.
  Älskade alltid att komma till Arlanda och sedan dra vidare ut i världen. Förstår att du gillar flygplatsmiljön och folket där.

  Ha det gott!

  Anneli

  • tiname@live.se
   januari 17, 2024

   Eller hur! Vissa saker har sin mening. Visst är det en magisk miljö! Älskar verkligen min arbetsplats. Det är bara ett problem… att man hela tiden vill ut och resa haha. Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  januari 26, 2024

  Åh vad roligt för dottern som kom in där hon ville! Imponerande! Men vad trist med restaurangbesöket. Jag fattar inte hur svårt det ska vara att driva en restaurang som är bra. Så tråkigt när man viker en kväll och ser fram emot nåt trevligt så blir man besviken. Tur att man blir nöjd emellanåt 🙂

  Kram Lena

Previous
PIZZAKVÄLL…