Mina dagar

EN FRISK PROMENAD…

Skön och frisk var vår lilla promenad vid havet idag. Solen hann ju så klart försvinna innan vi äntligen kom i väg men det var fint ändå. Vi konstaterade att vi Visbybor verkligen skall vara så lyckliga över vår vackra strandpromenad som sträcker sig från hamnen ut till Snäck någon km bort. Idag gick vi inte så långt som ut till Snäck. I stället vek vi av in genom Snäckgärdsporten, studentallén och och tog en sväng genom Botaniska trädgården. Vackert, trots det gråmurriga vädret. 
Vågade mig också ut på en av de smala bryggorna när det nu för en gångs skull var lugnt på havet. Att jag ser ut som en Michelingubbe får jag bjuda på ha ha :-). Det gäller ju att klämma in så mycket som möjligt under jackan så att man inte fryser…
Hoppas att ni har haft lika sköna dagar som jag har haft. I morgon är det vardag igen och vet ni… det känns faktiskt rätt ok.
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *