EN GOTLANDSGUIDE ÄR PÅ GÅNG…

Posted on

Hej allesammans!

Nu börjar det bli dags att göra slag i saken och fixa en gotlandsguide till er som inte brukar hålla till här på ön till vardags. Det kommer bli en guide i flera delar om vad man i mitt tycke måste besöka här på ön. Det kommer att vara allt från raukar, restauranger, butiker, krukmakerier och en massa magiska ställen som ni inte får missa. Jag lovade att jag skulle publicera den första nu i mars och nu är vi ju inne i mars så jag håller som bäst på att förbereda. Det är ju lite pyssel att sätta ihop text med bilder så ni får vänta lite till. Men håll utkik för den är på gång!

Den här torsdagen började verkligen på sämsta tänkbara sätt. Migrän… fyyy så dålig start alltså. Men det tog sig under dagen sakta men säkert och ikväll känner jag mig mest mosig. Jag har också varit och fixat till min coronafrisyr idag hos min favoritfrissa Linda på Frisörcompaniet. Det var verkligen på tiden. Det var nog rekord i utväxt. Jag har klippt av en bra bit för mitt hår är ännu skadat efter att jag hade Covid-19 men allt som har växt ut sen dess ser fint och blankt ut. Nu ska jag fortsätta att vårda det så att det kan få bli friskt igen.

Ha en fortsatt fin torsdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Helene
  mars 5, 2021

  Hoppas du mår bättre inte roligt med migrän.
  Mysigt att få håret fixat, samma för mig har aldrig haft en sådan utväxt som denna gång🤗
  Kom hem från fjällen igår och trodde vi skulle mötas av lite vår men inte….Iskalla vindar och lite snö på marken.
  Men mysigt med fredag!
  Ha en fin helg🌷
  Kram Helene

  • tiname@live.se
   mars 7, 2021

   Tack, ja nu är jag pigg igen :-). Det brukar gå över hyfsat snabbt som tur är. Fyyy vad kallt det är. Och blåsigt här på ön idag. Längtar efter värmen nu. Ha en fin söndag! Kram //Tina

   • Helene
    mars 7, 2021

    Vad skönt att du är pigg igen😀
    Ja fy vi har haft storm sedan igår inte sovit en blund i natt lät som huset skulle slitas itu😌
    Vad mysig helg ni har haft det,
    Vi har bara myst runt här hemma, lagat god mat och druckit bubbel🥂
    Ha nu en fortsatt skön söndag💗
    Kram Helene

Previous
JAG HAR HITTAT EN FAVORITBLUS…