Mina dagar

EN HÄRLIG EFTERMIDDAG PÅ ALTANEN…

Här hamnade jag i går em; i solen på vår nya altan med en kopp fika. Årets första! Det var så varmt och skönt där i hörnet och nu håller jag båda mina tummar för att solen kommer att vara med oss i påsk då vi åker ner nästa gång. Det är vi värda efter den här evighetsvintern, eller hur?
Pappa P och Lilly skottade altanen ren från snö under tiden jag lapade sol och det är så roligt… för om Lilly bara får göra saker tillsammans med sin pappa så spelar det ingen roll vad de gör. De kan skotta snö, rensa på tomten eller rensa avlopp. Spelar ingen roll för Lilly. Hon älskar att göra ”grejer” med sin pappa; och allt de gör blir ett äventyr. Underbart!
En härlig söndag på Gotland!
Nu har vi landat in här hemma i Stockholm igen. När vi kom hem vände vi i dörren och tog en promenad till Torsplan för att handla. Det är ju helt magiskt att vi i morse vaknade av ljuset ute i Tofta och när vi kom hem hit i kväll så var det ff ljust ute. Dessutom ska vi ju ställa om till sommartid i helgen som kommer och då blir det ju ännu ljusare ute på kvällarna. Älskar när våren kommer… för nu vill jag verkligen tro att den är på gång.
Nu blir det jobb på Arlanda resten av veckan och på onsdag bryter jag av med en after work med en relativt nyfunnen vän; Josefine. Så roligt att lära känna nya människor tycker jag. Ibland så klickar man bara och jag ser så mycket fram emot en rolig onsdagskväll. 
Ha en fortsatt fin vecka. Nu kör vi tisdag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *