Allmänt

EN JULKLAPP FRÅN VENDELA…

Innehåller en reklamlänk från KitchenTime.

Hej hallå!

Jag tänkte jag skulle visa er en av mina fina julkappar jag fick i år. Jag har länge tänkt att jag ska köpa en vattenkittel för jag är ju en tedrickare av rang men det har inte blivit av. Tur var väl det för jag fick den här fina kitteln av Vendela på julafton. Den är så snygg, passar alldeles perfekt in i vårt kök och den kommer så klart att få stå framme hela tiden. Den kommer annars inte ens hinna svalna innan det dags för mig att koka upp en ny omgång tänker jag.

HÄR hittar ni min vattenkittel till ett bra pris just nu.

Idag har det varit regnfritt, hurrrrey… och mina mungipor pekar uppåt igen. Lite deppigt och tomt var det efter att vi lämnat av Vendela på Cityterminalen igår kväll men vi har varit ute och gått en rätt lång sväng under eftermiddagen idag vilket piggade upp mitt humör. Luften var skön och frisk och man kunde ibland skymta lite blått där igenom molnen. När vi kom hem och jag skulle tända slingan på balkongen så hörde jag fåglar kvittra. Lite konstigt förstås för vintern har ju inte ens börjat ännu men min känsla för 2021 vaknade till liv så vi ska nog se till att göra det bästa vi kan av den här våren. Jag känner mig redo för det nya året nu!

De senaste dagarna så har jag läst och läst och läst. Jag har också tittat på ett helt gäng olika dokumentärer vilket jag tycker är spännande. Jag har också rasslat av Agnetas nyårskarameller och Året med kungafamiljen. Ikväll väntar Stjärnorna på slottet. Jag har inte sett det varje år men i år verkar det vara en intressant uppsättning så det måste jag kika på. Jag är inte van med att ha så här mycket tid så att jag bara kan välja och vraka kring vad jag vill göra. Lyxigt ju!

Efter helgen är det dags att starta upp träningen igen. Per har hållit i men jag har inte varit lika duktig. Jag har varit ute och rört på mig varje dag men inte tränat så det är dags att lämna livet i sus och dus. Men än är det en dag kvar på den här helgen och den ska jag njuta av.

Vi hörs!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *