EN KVÄLL ATT MINNAS…

Idag är vi lite trötta på förekommen anledning… vilken mysig och härlig kväll vi fick med våra fina vänner. Så mycket prat och skratt och kvällen bara sprang iväg. Det blev seeeeent i säng men det är så värt!
Vännerna droppade in efterhand vid 18-tiden och det bubblades och minglades för fullt i trädgården
De äldsta av våra ungdomar ville också hänga med oss under kvällen…
Även den minsta hängde med i början på kvällen. Loa trivdes som fisken…
Är det invigning så är det. Klart att det ska klippas band och det var också klart att mannen som fick oss att tänka om och placera huset på framsidan i stället för på baksidan skulle få den äran! Det blev så mycket bättre.
Vi fixade med maten under tiden vännerna bubblade, babblade och inspekterade altanen…
Vi gjorde det lite enkelt för oss och beställde charkisar och hämtade pizza men kycklingen grillade vi själva och fixade såser, sallad, potatis och lite annat smått och gott.
Till efterrätt blev det hallon- och jordgubbspaj med vaniljvisp.
Sen höll vi låda fram till småtimmarna och vilken härlig kväll det blev. Finaste vännerna och ett magiskt väder. Tänk att vi kunde sitta ute halva natten utan att ens behöva svepa om oss en filt. Minns inte när det hände senast…
Idag blev det några timmar på stranden och hade det inte blåst så förbaskat så hade jag tagit ett dopp för vattnet var så varmt; men som det ser ut så verkar det bli fler baddagar framöver. Två veckor har nu passerat av vår semester. Dagarna bara rasslar iväg men vi har hunnit med en hel del samtidigt som vi har hunnit att ta det lugnt och planat ut. Och vi har ännu massor av roligheter att se fram emot de veckor som vi har kvar på ön. Vi ska nu ladda om inför morgondagen till att börja med för då ska min födelsedag firas med nära och kära. Det blir en grillkväll så det är bara att börja fixa igen inför nästa partaj.
Ha en fin söndagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FESTFIX…