Mina dagar

EN KVÄLL I STAN…

Den här tiden på året så samlas kvarterets alla barn ”hemma på våran gata i stan” och går från gård till gård och hittar på en massa roliga saker ihop. Barnen är i alla olika åldrar men alla har sin egen plats i gänget och det är så härligt att se hur roligt de har tillsammans allihop. I kväll var några av dem på vår tomt och busade runt. Underbart!
I kväll åt vi middag i solen ute på altanen. Kycklingtacos stod på menyn. Tänk att man aldrig tröttnar på det. Konstigt!

De bästa av ungdomar!! Och det bästa av allt är att de är våra!

Sådärja! Nu är det dags för piffet! Det börjar klarna nu, hur vi vill ha det och det kliar i fingrarna; vill bara vara här ute hela tiden och fixa och dona.
I dag har vi också bokat resa i februari. Det blir en tripp till Thailand igen. Den här gången kör vi centrala Thailand med utgångspunkt från Bangkok, Koh Chang och Koh Samet. Vi har också planerat en resa med familjen till Hamburg i september så nu har vi mycket att se fram emot!
En jobbardag till sen är det helg igen. Jag skulle lätt kunna vänja mig med det här; jobba tre dagar, ledig en, jobba en, ledig två osv… Skall nog köpa en trisslott i morgon.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *