Mina dagar

EN LITEN KASSE FRÅN NK…

Den här kassen kom jag hem med efter en liten sväng på stan förra helgen. Har varit på jakt efter ett par nya skor till våren och ville ha just den här modellen. Provade massor av skor på alla möjliga ställen men antingen var de för hårda, hade för smal vit gummisida eller så var skon uppdelad i två olika material. 
Men till slut fick jag napp och kunde gå hem nöjd och glad! De här kommer att bli mina favoriter i vår.

Idag har vi också varit en sväng på stan men det var ingen prio på shopping till mig den här gången. Vi ska ju till Vendela och Joakim i morgon och då skall allt möjligt firas; inflyttning till ny lägenhet, Vendelas födelsedag och att hon fått en tillsvidareanställning. Sist men inte minst så har vi en liten två-åring i familjen; lilla Hasse fyller år så det blev så klart en liten kasse även till honom :-).
Veckan som gick var som vanlig rätt intensiv. Varför blir det alltid så… men jag har mellan varven hunnit med att krama på Loa och varit på en rolig AW med gamla PayExkollegor som, liksom jag, gått vidare till nya utmaningar. 
Nu är det dags att börja laga lite god mat. Ha en fin lördagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *