Allmänt

EN LUGN OCH SKÖN HELG PÅ GOTLAND OCH TOFTA ÖPPNAR UPP…

Så fantastiskt skönt att få vandra här längs strandkanten igen. Axlarna sjunker neråt och mungiporna åker uppåt. Det är fortfarande rätt svalt här på Gotland men det känns som att värmen väntar runt hörnet. Tänk att det bara är någon vecka kvar tills vi solar och badar just här. Det går ju så snabbt när det slår över till sommar.

Helgen har varit väldigt lugn. I går blev det en sväng in till Visby för att handla upp oss på matvaror och sen svängde vi förbi min mamma på lunch. Godaste räkmackan bjöd hon på, min mami!

Idag gick vi genom skogen ner till havet…

… och det var som ett hav av vitsippor på vägen ner.

Det är så härligt att se att Tofta öppnar upp nu. Toftagården, Tofta Beach House och Broman & Son har öppet sedan några veckor. Surflogiet som vi gick förbi idag öppnar upp till Kristi Himmelfärdsdagshelgen, Trattorian har också slagit upp sina portar och livsmedelsbutiken har öppnat upp för säsongen. Allting andas sommar nu och den är så välkommen!

Snart sitter vi här och äter Toftas godaste burgare och sippar på ett glas rosé. Wiiieee!!!

Nu väntar en ny jobbvecka och även en del bestyr med minirenovering av köket och en liten utbyggnad av altanen. Allting rullar på men jakten på den perfekta spisen pågår ännu. När vi har något på gång så skiter det sig i sista sekunden om och om igen. Suck… nya tag i morgon.

Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

 • Birgitta

  Så fina bilder från ”ditt” Gotland❣️ Blir verkligen sugen på att besöka denna ö, igen. Har varit där en gång som barn med familjen, men det känns ju som ett annat liv när jag nu precis fyllt ”pensionista”👍

  Ja visst är det så att man ibland undrar var tiden tar vägen…barnen var ju nyss små😉, men jag försöker verkligen njuta av ”här och nu”! Måste hålla med Ernst om att i det enkla (och lilla) bor det vackra. Gäller bara att stanna upp och se det.

  Upplevde vår härliga Lundakarneval i helgen. Så mycket folk som rörde sig i stan’, i alla åldrar, och det märktes tydligt att många längtat efter att få umgås igen! Vänlighet, hjälpsamhet och glädje präglade stämningen här💜

  Idag blir det lunch med en god vän och jag ska äntligen få visa henne vårt alldeles nya fina kök😊.
  Ha det gott!
  Kram

  • tiname@live.se

   Tack så mycket Birgitta! Ja men då tycker jag att det är dags för ett återbesök hit till Gotland. Kolla in min Gotlandsguide där finns en hel del tips. Ja tiden bara springer iväg. Det känns som att det bara går snabbare och snabbare och helt plötsligt så har man vuxna barn. Vad hände? Vad härligt med Lundakarneval. Det finns verkligen ett behov av att få göra roliga saker nu. Hoppas att du hade en mysig lunch med din vän. Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

  • tiname@live.se

   Det är en härlig känsla när man märker att allt vaknar upp efter vinterdvalan. Ha en fin vecka du också! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *