Mina dagar

EN LYXIG START PÅ DAGEN…

Den här dagen startade med en skön höstpromenad genom sagostaden hem till våra fina vänner Maria & Markus som bjöd på en fantastiskt god brunch. Det var som om vi vore på på hotell där ingenting saknades. Färskt bröd, omelett, bacon, juicer, olika smoothiesshots av bär och frukter, kaffe, the, yougurt och jag vet inte vad. Förstår ni hur gott det var och förstår ni hur lyxigt det var att få starta den här dagen med allt det här goda, i gott sällskap, i deras fina hus med havsutsikt och en sprakande brasa i blickfånget. Inget saknades! Ja vad säger man… Tack snälla, snälla fina ni!

Undrar om det här var sista höstpromenaden för i år? Det var grått men friskt och skönt och vi såg till och med en buske med fina rosor som fortfarande var i full blom. Vintern måste väl snart vara på gång antar jag. Det är ju ändå mitten på november.
På vägen hem gjorde vi även julklappsinköpsdebut så nu är vi igång. Rekordtidigt :-). Väl hemma igen så har vi röjt av det sista efter renoveringen så nu börjar det faktiskt bli riktigt beboeligt här hemma. Det är så himla skönt att komma i ordning igen så ni anar inte…
Ni väntar en sen middag och ett skönt soffhäng innan det är dags att runda av den här helgen.
Ha en skön avslutning på söndagskvällen!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *