Allmänt

EN LYXIG TORSDAG…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Kicks.

Här står jag… lite piffad och redo för en AW med ett gäng härliga ladies. Vi landade in här i Tofta sent, natten till torsdag och jag kom i säng typ vid 01.30 och sen var det bara upp på hästen igen och jobba undan en intensiv torsdag. Mot kvällen igår var jag allt lite mosig men jag piffade till mig och fick en underbar kväll med fina härliga tjejkompisar.

Mitt svarta set kommer från Zara och skorna från Studio Ina. Vill också passa på att tipsa om min absoluta favorit vad gäller läppglans. Naturligt, glansigt och sitter länge. Just den här nyansen brukar ofta vara slut men just nu finns den inne. HÄR hittar ni den.

Men först blev det en snabb lunchpromenad längs med strandkanten.

Något oklart om Surflogiet fortfarande var öppet men alla grejer var kvar ute.

Per skjutsade in mig till Visby där jag mötte upp ett gäng fina härliga vänner på en AW hemma hos min kompis Maria. Och vilken kväll vi fick! Precis vad jag behövde nu när sommaren definitivt går över till höst; för idag går vi ju in i september. En lyxig torsdag!

En supergod soppa med tillbehör, fina samtal om både högt och lågt och många härliga skratt under kvällen. En tjej-AW när den är som bäst. Jag är så tacksam över att jag har de här tjejerna i mitt liv. Älskar att umgås med dessa stjärnor!!!

Idag har det varit en superintensiv dag på jobbet men nu är datorn stängd för den här veckan och en lugn och skön helg väntar runt hörnet.

Ha en fin fredagskväll och en fin helg!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *