EN MIDDAG I ALL ENKELHET…

Hej Hej!

Med tanke på hur vår vecka varit kopplat till att vi skulle fortsätta lördagen här hemma hos oss så kände vi att vi bara mäktade med något i middagsväg som var good enough. Ibland när tiden och orken inte räcker till så får man göra saker och ting enkelt. Dukningen var inte heller särkilt avancerad; linneservetter, hampasnöre runt servetterna och en eucalyptoskvist på tallriken duger gott.

Vi började med lite bubbel och snacks.

Jag fixade till en chark- och ostbricka…

… och Per hämtade upp sushi och pizza.

Skagenröra från Melanders med löjrom och dill på små knäckebröd trollades också fram. Ja det var det hela… Konstigt nog så var vi hungriga igen trots att vi inte hade gjort annat än ätit under dagen. En mysig kväll med nära och kära för min bestie och hennes man räknas faktiskt också som familj för vi har känt varandra så länge och varit med om så mycket tillsammans; både roliga och jobbiga saker.

Den har dagen har varit lite stökig. Pappa är kvar på sjukhuset, det känns stabilt och det känns tryggt att han blir omhändertagen där. Jag är än så länge kvar här i Stockholm men är beredd att resa ner till Gotland med kort varsel om det skulle behövas. Det är många tankar och känslor som far omkring inne i mitt huvud just nu. Som en torktumlare typ… I morse så fick jag inte igång min jobbdator och det tog ett par timmar innan den var uppe och snurrade igen med hjälp från vår IT-support. Så det var inte den bästa starten på den här veckan precis… Nu har vi varit på gymmet och jag känner mig helt matt i kroppen men skönt ändå på något sätt. Jag är så förvånad över mig själv att jag inte känner det minsta motstånd över att gå dit. Vet inte vad som hänt men det är nog bara så att jag bestämde mig helt enkelt.

Nu ska vi laga middag och så småningom runda av den här måndagen. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Kia
  november 15, 2021

  ❤️😘❤️

 • Mamma+C
  november 16, 2021

  Det var väl inget fel på denna middag. Såg hur smarrigt och gott ut som helst. Man behöver inte alltid stå vid grytorna själv.
  Ha en bra tisdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 16, 2021

   Det har du helt rätt i Carin! Tack detsamma, ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

 • Ulrica
  december 18, 2021

  En middag i all sin enkelhet i er värld är som en nyårsmiddag i vår värld :-). Jättefint och mysigt ordnat.
  Jag har en vision om att det ska bli lite mer ordning här hemma på den fronten framöver också.
  Kram Ulrica

Previous
DET BLEV EN BRUNCHKRYSSNING ÄNDÅ TROTS ATT VI HAR EN PAPPA SOM INTE MÅR SÅ BRA…