Mina dagar

EN SKÖN SÖNDAG…

Ett glas Sambuca framför brasan, besök av min fina Johannes och reprisen av ”Så mycket bättre”. Det var vad jag ägnade mig åt i söndags. Vädret var ju så himla trist med regn och rusk så det var riktgt mysigt att få kura här hemma och bara ta det lugnt.
På bilden här nedanför, bakom soffbordet, ser ni vår nya mediabänk skymta till. Äntligen är den på plats efter en lång väntan och den passade precis så bra här hemma som vi hade föreställt oss. På andra sidan rummet, bakom soffan står numer våra avlastningsbord och de blev också precis som vi tänkt oss. Nu ska de bara piffas till lite. Tiden räcker inte riktigt till nu bara…
  
Och nu var den här kvällen slut också. Den här dagen bara försvann i ett huj och i morgon börjar mina nära och kära att trilla in här en efter en. Åhhh vad det ska bli mysigt. Älskar när det är fullt hus här hemma. 
Ha en fortsatt fin vecka!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *