EN STARK LÄNGTAN TILL NEW YORK…

De senaste dagarna har det bara sköljt över mig… en stark längtan efter New York. Vi har varit där två gånger och det är så konstigt för jag, som inte alls gillar storstäder, tog den här staden till mitt hjärta från första stund. Jag kan inte sätta fingret på vad det är men jag tror att det handlar om någon slags mix av det fula och det fina. Man kan ju ute påstå att det är rent och fint i New York precis… och på sina ställen luktar det väldigt speciellt; någon slags New-York-doft som men inte kan känna någon annanstans. Men sen finns det så mycket vackert som exempelvis Brooklyn Bridge. Jag fullkomligt älskar att gå fram och tillbaka över bron. Ifrån Brooklyn Bridge kan man också spana på Manhattan Bridge som i mitt tycke egentligen är så mycket vackrare. 
Den här staden liknar ingen annan…
Från Brooklyn Bridge och Dumbo som ligger under Manhattans Bridge brofäste har man en vidunderlig utsikt öven Manhattan, frihetsgudinnan och inloppet till NY. Magiskt! Jag tröttnar aldrig på den vyn…
Dags att planera in en liten tripp kanske…
Jag är rätt bra på att vara i nuet och njuta av det jag är i för stunden men jag finner också en viss tillfredsställelse i att ha saker att se fram emot. En mix av det är ju perfekt! Just nu har vi ingen resa inplanerad förutom en skidresa med hela familjen i nästa år så det börjar bli dags att spana in en liten tripp i höst. 
Just nu är jag sugen på NY… och Spanien… och Italien… och Kroatien… och Frankrike samtidigt. Får fundera lite…
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
SOMMARKVÄLL PÅ BOCKHOLMEN…