ETT AV VÅRA BÄTTRE KÖP OCH HON ÄR HÄR NU…

Innehåller en reklamlänk till Cervera och Mio.
Hello!
Onsdag och mitt i veckan tjohooo… Jösses vad det susar iväg nu. Idag var det kallt och krispigt här i Stockholm och vet ni, första snön kom idag. Inte för att det var särskilt många flingor som kom men ändå.
Jag måste visa er ett av våra bästa köp. Vi dricker väldigt mycket bubbelvatten här hemma och när vi bodde i Visby så tänkte jag aldrig på hur tunga flaskorna med bubbelvatten var. Vi tog alltid bilen till och från affären och parkeringen hade vi precis utanför huset. 
När vi flyttade till Stockholm så fick vår bil stanna på Gotland och då blev vi rätt snabbt varse hur tunga de där flarrorna är att släpa hem och uppför alla trappor. Vi insåg att det var dags för oss att köpa en kolsyremaskin och vi sprang omkring rätt länge innan vi hittade en vi tyckte om. De allra flesta är ju i ärlighetens namn väldigt fula och jag förstår inte varför det inte finns fler som har lite stil om man nu som vi vill ha den framme.
Hur som helst så hittade vi en HÄR och just nu är det 20% på den. Ljusstaken hittar du HÄR.
Hur har ni det annars? Är ni höstlovslediga? Jag jobbar på den här veckan men vi har min bonusdotter Lilly här så jag ska passa på att ägna lite tid åt henne också för det märks att det är lugnare på jobbet den här veckan. Idag har Lilly varit på shoppingtur i Mall of Scandinavia med sin pappa och jag gav honom stränga order om att han inte fick hänga henne i hasorna hela tiden för det vill inte 14-åriga tjejer. Ni vet hur det kan vara med med pappor och döttrar som börjar bli stora ha ha… Det verkar dock som att han har skött sig för hon kom nyss hem nöjd och glad med en kasse snygga grejer.
Ha en fin onsdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  oktober 30, 2019

  Kolsyremaskin kan man inte vara utan. Vår fick självklart följa med till Spanien.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 31, 2019

   Det förstår jag; att ni tog med den. Det går verkligen inte att klara sig utan. Kram //Tina

 • Anna W
  oktober 31, 2019

  Aaaa, den var ju riktigt snygg! Önskar jag hade haft bättre vett när vi köpte vår… Den kategorieras DEFINITIVT under de mindre stylish kan jag säga.
  Hade jag valt nu hade jag velat ha den här:
  https://bagarenochkocken.se/koksmaskiner/kolsyremaskiner/aarke-kolsyremaskin-massing/?gclid=Cj0KCQjwjOrtBRCcARIsAEq4rW7l-fJp8C0SgO0rhEZvfXn96Py3DCUHtEYx8tNC2UhTT9gO_EN-0W4aAnlHEALw_wcB
  Hade ju varit såååå mycket snyggare att ha framme än det spöket till maskin som vi har * ha ha ha ha*
  Våran juvel är på konfirmationsläger i Malmö och Köpenhamn ti-fre den här dveckan så det är bara att jobba på… Skulle egentligen varit i Kristiansstad nu för att gå på Mia Skäringers show ikväll, men hon har ju blivit sjuk stackarn… 🙁

  Ha en fortsatt fin torsdag!
  Varm kram Anna

 • tiname@live.se
  oktober 31, 2019

  Vi har en sådan där ful rackare på landet på Gotland och den åker in och ut från skafferiet hela tiden för jag kan bara inte med att ha den framme. Den du länkar till är verkligen supersnygg! Så stor hon är nu att hon är iväg på läger, er lilla juvel. Tänk vilket annorlunda upplägg det är kring konfirmation idag. Idag har de ju roligt. Sååå synd att du missar Mia Skäringer. Hoppas att ni kan få en ny chans att se henne vid ett annat tillfälle. Ha en fin torsdag du också och ha en fin helg!!! Massor av KRAMAR till dig //Tina

Previous
EN VILD BUKETT PÅ BORDET…