Mina dagar

ETT MÖTE MED DÖDEN I GRYTAN…

Hej lördag!
Här har det adventspyntats lite till här hemma. Julstjärnorna från Granit är på plats och några hyacinter har också placerats på köksbordet. I morgon ska adventsljusstaken, eller den variant av adventsljusstake som jag brukar ha fixas till. Härlig tid det här!
I går kväll kom min syster och två fina vänner; Ewa-Lotta och Jessica på besök. Alltså, hur roligt kan man ha med sina vänner. Jag har så ont i käkarna idag efter alla skrattanfall. Här sitter ingenting fast om man säger så…
Vi började med bubbel och charkisar hemma hos oss.

Och vinkade sen hej då till Per som fick stanna hemma… tror inte att han var särskilt ledsen över det. Förmodligen tyckte han att det var rätt skönt när lugnet la sig efter att de fyra tjattrande damerna begett sig iväg.

Sen gick vi till Döden i grytan; en liten mysig italienare som ligger på Norrtullsgatan och jag kan verkligen rekommendera er att gå dit. Maten var fantastiskt god och personalen var så trevlig. Det var lite snärjigt för dem och det tog lite tid tid att få in maten men det märkte vi aldrig för vi satt och sippade på vinet och hade så trevligt. När maten kom in så kom kocken ut, vet inte om det också är ägaren men hur som helst så bad han om ursäkt för att vi fick vänta och frågade om han möjligtvis kunde få bjuda på efterrätt som kompensation. Och en efterrätt tackar man ju inte nej till hur som helst. Snygg gest tycker jag. 
Nu har vi kommit hem efter en promenad i det gråmurriga vädret, tänt lite ljus och tar en fika. Orkar inte med så mycket mer idag för det tar på krafterna att vara ute på galej om nätterna.
Skön lördagskväll på er!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *