Allmänt,  Inredning

ETT VÄLBEHÖVLIGT FRISSABESÖK…

Inlägget innehåller en reklamlänkar till Ellos och Confident Living.

Hej allesammans!

Idag fick jag äntligen tid för att fixa till min utväxt. Det var ett välbehövligt frissabesök kan jag lova. Visst är det så att ena dagen så ser håret rätt ok ut och så över en natt så ser man ut som ett ras… märkligt!

Som tur är så har jag vänner som är jätteduktiga frisörer så jag brukar varva att fixa håret här på ön och hemma i Stockholm utifrån när behov uppstår och utifrån vilka lediga tider som finns. Alla är lika duktiga! Jag brukar säga att de alla får ha delad vårdnad om mig och idag var det Annelie, vår fina granne här på landet, som fick pyssla om mig inne på salongen som hon driver tillsammans med sina kollegor.

Idag fick jag också njuta av en härlig blå himmel när jag körde in till Visby, parkerade bilen och gick in innanför ringmuren genom Kajserport. Underbart, och det kunde vi väl få vara värda nu när vi väntar in regn, rusk och blåst i flera dagar framöver.

Mysiga Frisörcompaniet ligger precis i början på Adelsgatan.

Så snygga muggar eller hur! Just exakt den här färgen kan jag inte hitta men HÄR och HÄR hittar ni samma mugg och märke fast i andra färger och mönster.

Efter frissabesöket mötte jag upp Per och vi fixade en del ärenden innan vi sladdade förbi min mamma på middag. Hon kämpar på min mamma och hon gör det bra! I morgon är det dags för bouppteckning; ännu ett steg framåt i allt det nya…

Ha det fint hörreni så hörs vi snart igen.

KRAM!

2 Comments

  • mamma C

    Håller med dig om håret. Ena dagen är det tipp topp och nästa dag vill man ha en papperspåse över huvudet 🙊.
    Jag måste själv beställa en tid hos frissan snart igen. Jag är lite tveksam om jag ska ha lugg eller inte.
    Ha en fin onsdag.
    Kram Carin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *