FAMILJEMYS…

Igår lyckades vi samla hela familjen till en gemensam grillkväll. Det är inte helt enkelt att få till något nu när barnen är så stora. Dels så skall vi pricka in att alla är på ön samtidigt och dels så är det ju så mycket som alla vill hinna med på sommaren men till slut fick vi till en kväll. Det är så mysigt när vi träffas allihop och det märks att småtjejerna saknar Jacob som de inte träffar så ofta eftersom han bor i Stockholm. En sådan här kväll med barnen och deras flick- och pojkvänner lever man riktigt länge på!!
Vi passade på att fira både min och Jacobs födelsedag.
Jacob fick två Riedelglas som är specialgjorda för framförallt Amaroneviner. Självklart fick han en flaska Amarone också :-). Vi har Riedelglas i några olika varianter och det är så gott att dricka vin i rätt glas. Skillnaden kan vara riktigt stor om man har vin i fel sorts glas.
Jag fick de här fina salt- och pepparkvarnarna från Le Creuset. Fantastiskt fina och precis vad vi behövde. Vi har pratat länge om att vi skall köpa ett par nya men vi har aldrig riktigt kommit till skott så det här var verkligen perfekt!
Grillbuffén bestod av olika sorters kött och korvar från Jessens saluhall, grillade grönsaker, rotfrukter, färskpotatis och olika sorters lök. Halloumi och rödbetor med Chevré, olika sorters såser och en sommarsallad med bland annat melon, jordgubbar och fetaost hamnade också på bordet. Yummi Yummi!!
Till efterrätt åt vi hallon- och lakritsglass med färska hallon. Det är enkelt och sååååå gott! 
Syskon!
Här är två tjejer som har längtat efter sin största bonusbrorsa 🙂
Näst största bonusbrorsan fick sig en liten hårstyling på nattkröken…
Vendela och Markus kör ett obligatoriskt parti Uno med småtjejerna.
Dags att säga hej då…
Idag har vi haft en riktigt soft dag. Vi har varit nere på stranden några timmar och rundade av eftermiddagen med en afterbeach på Tofta Beach Club. Lilly har hittat en sommarkompis som bor granne med oss och som hon har lekt med hela kvällen och P och Philippa spelar fotboll. Skön sommar!
I morgon är det dags för hyresgästbyte igen och sen skall vi packa för nästa lilla tripp till Gästrikland.
Ha en fortsatt skön helg!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
KNYTEN…