Mina dagar

FEM BLOGGANDE TJEJER SOM SAMSADES PÅ EN WORKATION…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns och NetOnNet.

Hello!
Det kan ju vara en utmaning för fem tjejer att samsas i ett fritidshus som inte alls är så stort som det skulle behövas för att alla ska få bra med tid och plats framförallt i badrummet men vad gör man då… jo man plockar fram små handspeglar och piffar till sig i ljuset vid fönstret. Med tanke på resultatet så gick det ju bra det också. 

Så här startade vi upp våra dagar. Piff och fix innan vi övergick till den mer jobbmässiga delen av dagen. Vi bytte erfarenheter om foto, teknik och allt annat som hör bloggandet till för att ta oss själva ytterligare ett steg framåt. Det är ju annars rätt ensamt att vara bloggare så att få träffas på det här sättet är ju så värdefullt. 

Bild Helena
Och så här såg det ut när vi alla satt runt vårt köksbord och jobbade. Från vänster; HelenaUlricaKatarina och jag. Tyvärr sjunger min dator på sista på sista versen nu märker jag. Den krånglar så mycket så just nu håller jag på att spana in mig på en ny HÄR.
Bordstabletterna finns HÄR och den grå linneduken hittar ni HÄR
Visst är det skönt med fredag hörreni? Jag har just blivit serverad ett glas rött och nu ska jag varva ner mig. Vi ska äta räkor med tillbehör i kväll och lite senare kommer Vendela och Johannes. En bra fredagskväll helt enkelt.
Ha en fin avslutning på jobbveckan!
KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *