FIKA MED MINA FINASTE…

Som avrundning på min och Vendelas tjejhelg i Stockholm hade vi en dejt med mina fina killar. Tanken var att vi skulle testa nya Wienercafeét på Biblioteksgatan men det var så hysteriskt mycket folk och vi hade inte bokat bord så vi toksprang i regnet bort till Vete-Katten i stället. Så himla mysigt att få umgås- och skratta ihop med de här älskade ungarna i några timmar. Hur kan jag ha haft en sådan tur att just jag fick förmånen att vara deras mamma?! Det är också så roligt att de är så tighta och har så bra kontakt med varandra. Det är inte alldeles självklart men de har verkligen så roligt ihop och träffas ofta. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på det.
Vi har haft en riktigt mysig helg, jag och min älskade dotter. Så härligt med egentid; bara hon och jag… jag och min Vendela… Nu är vi på hemmaplan igen hos resten av familjen och det är ju så galet mysigt det med. 
Veckans första dag är avverkad och här pågår ff vår hallrenovering trots att P har gjort ett jättejobb med all målning under helgen. Allt är ff upp- och nervända världen eftersom allt som brukar vara i hallen är utlokaliserat i hela huset. Nu börjar det dock närma sig ett avslut och kanske, kanske kommer vi att få någon slags ordning tills på fredag då vi skall ha ett litet afterworkevent med ett härligt gäng vänner här hemma. 
Ha en fortsatt skön måndagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
TJEJHELG I STORSTAN…