FIKAMYS MED VÄNNER…

Idag startade jag upp dagen med ett saffransbullebak och det verkar inte finnas någon hejd på min kreativitet dessa dagar :-)! Men nu är det färdigbakad för den här gången och idag skördade vi frukterna genom att bjuda hem fina vänner på fika. 
Vi har också tänt det fjärde ljuset i advent, köpt julskinkan och lagt upp planen för resten som behöver fixas inför jul. Jag har en hatkärlek till det här med allt som skall fixas inför jul; å ena sidan så känns det alltid stressigt i någon form för att jag alltid kommer i gång för sent med allt men å andra sidan så älskar jag att det är precis så det är. Känner ni igen er?
Två jobbdagar kvar nu sen skall jag samla in alla “fåren” (det var inte så snällt uttryckt men ni förstår vad jag menar :-)) och fira jul så mycket vi bara kan. Vi har pratat så många gånger om vi skall resa bort över jul och nyår men vi landar alltid ner i att det känns ju trist att resa bort när det äntligen händer något roligt här hemma i Sverige. Känns roligare att resa när det är som allra tråkigast så julfirande här hemma kommer det nog att bli även i fortsättningen.
Nu är det dags för middag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
KÖKSTJÄNST IDAG…