FIKAPAUS PÅ BALKONGEN…


Hej hallå!
Äntligen fredag och äntligen blev det så pass varmt igen så att jag kunde ta en fikapaus på balkongen under eftermiddagen. Nu verkar det som att temperaturen äntligen börjar krypa uppåt igen. Tack för det säger jag. Eftersom jag hittills inte har kunnat förflytta mig utomhus så är det ju så mycket värt att få hämta lite luft på balkongen. 
Jag har ju snöat in på banankaka här hemma så jag passade på att baka upp mig innan operationen så att jag bara kunde plocka upp ur frysen. Och jaaaa, jag vet att det är en jättebit men jag älskar verkligen en massa gott till fikat. Ju större, desto bättre… Till vardags, när jag jobbar äter jag aldrig fikabröd. Då blir det frukt så jag tänker att jag kan få unna mig fikabröd nu när jag är under rehabilitering ha ha.
Nu har jag jobbat klart för den här veckan och det ska bli skönt med helg. I kväll kommer Pers yngsta tjej Lilly från Gotland och ska hänga med oss i helgen. Per och hon ska på ett event på Gröna Lund i morgon och gissa om det är någon som är lycklig över att få vara min stand in. Det är en win win för oss båda ska jag ärligt säga för att vara på Grönan är kanske inte min favoritsysselsättning. Jag vågar ju inte åka något för jag är alldeles för skraj. Kärlekstunneln är det enda jag brukar åka så jag kan tänka mig att det blir åka av på riktigt nu när de där två ska släppas loss i nöjesparken.
Men jag ska släppas loss i Vasaparken i morgon. Det ser jag fram emot!
Ha en fin avslutning på fredagen!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Ulrica
  maj 11, 2019

  WOW, vilka bilder <3. Sagt det förut och säger det igen.. du är verkligen på väg mot att bli en storbloggare!! Jag hoppas att du får en toppendag i parken idag och dom andra på Grönan :). Jag hoppas att ni har bättre väder än det är här idag. Stor KRAM vännen <3

  • tiname@live.se
   maj 11, 2019

   Men tack Ulrica!!! Du är min största supporter och det känns tryggt :-). Någon strorbloggare blir jag nog aldrig ha ha men det har ju hänt lite här på bloggen bara sen förra året. Är så tacksam för all hjälp! Här är det rätt varmt och solen skiner. Hoppas att den kommer till er också. Ha en fin lördag fina vän! Kram//Tina

 • Mamma C
  maj 11, 2019

  Jag gillar inte en massa karuseller heller står hellre på backen och tittar på då. Banankaka är mums och en bit av denna kan du gott unna dig nu under rehaben 😉
  Ha en fin lördag och hoppas du kan ta ditt fika där i dag med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 11, 2019

   Ja visst är det tryggast så! Jag tänker att är det någon gång man ska kunna unna sig godsaker så är det väl när det är lite synd om en :-). Ha en fin lördag du också! Kramar //Tina

 • Monika
  maj 11, 2019

  Tina, så fina bilder och möbeln åh. Nu är jag så glad för idag var jag i en trädgårdsbutik och vad stod där på golvet, jo en sån där möbelgrupp och till extrapris dessutom. Det var den sista och den fick inte stå kvar så länge utan nu står den hemma hos mig. En blyblomma har jag också önskat mig ett tag och en sådan fick också följa med hem.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   maj 12, 2019

   Tack så mycket! Vad roligt att du gillar möbeln och att du lyckades knipa den sista. Vi har haft vår i några år nu och trivs så bra med den. Blyblommor är ju så vackra. Kan tänka mig att det blir riktgt fint. Ha en fin söndag! Kram //Tina

Previous
BÄSTA LÄSA-BOK-SOFFAN…