Mina dagar

FINA BLOMMOR FRÅN SYRRAN…

De här vackra blommorna och en vacker ljuslykta som jag får visa en annan gång fick jag av min syster i helgen. Sååå fina tycker jag! De brukar ju hålla sig länge så jag hoppas att de står kvar när jag kommer hem igen för i morgon bär det av ner Gotland för att jobba en sväng. Den här gången stannar vi kvar över Valborg och vad hände här… redan Valborg!? Den här våren den bara springer förbi… men så händer det en massa roliga saker också och då brukar ju tiden gå fort.
Det blev bara en snabb liten sväng in hit idag för att säga hej hej för nu är det dags att äta middag och sen packa väskan.  
Ses på ön!
KRAM!

2 kommentarer

 • Sallys hus

  Hallå där..
  Stort gilla på blommor som står sig länge ju..;)
  Å heeeej va mysigt att fira valborg på Gotland… å sen måste jag bara säga….ååååååå….jag sitter här och nästan dreglar… dricka rosé på en uteservering i Sthlm… DET är sommar och semester för mig..å du kan ju liksom ha semester lite när som helst du….vilken lyx!!
  Å va fina ni är din dotter o du!
  Kraaaaam Katarina

  • Tina ME

   Åhhh tack snälla söta du!!! Ja lite lyxigt är det att få ha tillgång till dessa två kontraster av världar även om det blir lite flängande fram och tillbaka. Men vad gör man inte för lite rosé i solen :-). Och nu ser jag fram emot att få träffa dig/er i maj. Det ska bli sååååå himla roligt!
   Kraaamar //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *