Mina dagar

FINASTE LUNCHSÄLLSKAPET…

Här är mitt lunchsällskap för dagen; fina Hanna och hennes lilla Selma. Vilken bedårande liten söt tjej hon är den där lilla 3-månaderskrabaten (mamma Hanna också för den delen). Selma levererade några härliga leenden som inte gick av för hackor där i vagnen men innan jag hann att få upp kameran så var de tyvärr slut. Tänk att det redan är 19 år sedan jag själv senast hade en liten Vendela att pyssla om. Visst är det konstigt att det går så fort… Tur att jag har vänner med små bebisar som man kan få mysa med ibland.
Nu är den här arbetsveckan stängd och vi har begett oss ut till landet bara för att direkt upptäcka att det här var den sämsta packningen ever. Vi har glömt typ hälften så det får nog bli en liten tur in till Visby i morgon för att hämta kvarglömda saker. Så blir det när man stressar…
I morgon skall det bli sol och 14 grader här på ön och då skall vi hänga på altanen så mycket det bara går. Så efterlängtat!!! En annan som är efterlängtad är son nummer två i familjen. Sent i kväll landar han ner här på ön för ett gästspel över helgen. Längtar efter att få krama på honom!
Ha en skön uppstart på helgen!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *