FIRAT FÖDELSEDAG MED ÄNDRADE PLANER…

Vilken härlig födelsedag jag hade igår. Strålande sol, blev ompysslad hela dagen och fick umgås med mina nära och kära. I elfte timmen fick vi reda på att räddningstjänsten på Gotland införde totalt eldnings- och grillförbud med omedelbar verkan under sen eftermiddag i går. Det fick vi veta när köttet redan låg i marinad och grillarna var laddade med kol och tändvätska och precis skulle tändas på. Det var bara att tänka om, improvisera och använda ugn och stekpannor till det vi tänkt grilla. 
Förstår verkligen varför men rent egoistiskt så känns det trist att det inte lär bli något mer grillande i sommar. Jag älskar ju verkligen det.
Som snacks tog jag lättsaltade chips och la på crème fraiche, röd lök toppad med löjrom och dill. Enkelt och gott!
Jacob hoppade in i köket och fixade köttet…
Och Johannes fixade bubblet…
Loa pysslade med sina prylar…
Och jag surrade mest omkring och umgicks!
Idag känner jag mig faktiskt rätt trött. Det tar på krafterna att ordna stora kalas men nu blir det inga fler partaj av den här storleken. Vi har en del vänner som kommer ner från “fastlandet” till helgen och i början på nästa vecka och lite annat kul som vi ska göra framöver men inga fler stora arrangemang att fixa. Men vad roligt det har varit. Älskar ju när vi är många som träffas och umgås.
I dag ska inga stora beslut fattas. Det största som det ska beslutas om här hemma idag är om vi ska gå ner till stranden och sola och bada eller om vi ska sitta kvar i en solstol här hemma på altanen. Mer komplicerat än så blir det inte idag.
Ha en fin tisdag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Annika Olsson
  juli 25, 2018

  Så fin din "nya" blogg är. All lycka till och kram från mig. Annika

  • tiname@live.se
   juli 25, 2018

   Stort tack snälla du! Hoppas att du får en fortsatt härlig sommar. Kramar tillbaka //Tina

Previous
FIN PRESENT FRÅN FINA VÄNNER…