Mina dagar

FIRAT PÅ LINDGÅRDEN…

Då var vi här igen, den här gången för att fira Vendela. Vi startade upp gårdagskvällen med lite skumpa hemma hos oss hela gänget tillsammans med Vendelas pappa och hans sambo för att sen fortsätta på Lindgården som Vendela hade valt som middagsställe. 
Den här gången valde jag ytterligare en klassiker till varmrätt; en galet god planksstek. När åt man en sådan senast? Jag gillar att de behåller några klassiker på menyn från gamla Lindgårdens tid, maträtter som inte existerar längre på ”finrestauranger”.
En mysig kväll!

Har precis kommit hem från en annan utemiddag; på fiskrestaurangen Bakfickan. Lyxig matvecka det här…
Nu är jag så trött efter en hel dags utbildning så jag kommer att packa ihop tidigt i kväll.
ZZzzzzzz…
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *