FÖR ETT ÅR SEN…

För precis ett år sedan bodde vi på det här lilla hotellet med egen brygga i Venedig. Vi åkte dit för att fira Ps 40-årsdag och vi kunde inte ha valt ett bättre ställe. Vilken resa, vilken stad och vilka härliga dagar vi hade. Magiskt! Visst… det är är väldigt “turistigt” i Venedig om man befinner sig runt de stora stråken, precis som i alla andra välbesökta städer, men om man inte är rädd för att gå vilse så finns det stadsdelar som man bara tackar hakan av när man strosar omkring. Längtar tillbaka som en tok men vi skall nog aldrig åka dit igen för så bra som vi hade det under de här dagarna, det kan vi aldrig få uppleva där igen.

Födelsedagsmiddagen åt vi på den här restaurangen; Marciana. Jösses Amalia vilken mat och och vinet var “to die for”. Vi ville aldrig gå därifrån så vi släckte och låste tillsammans med personalen efter att de bjudit oss på Limoncello och Grappa.

I morgon kväll är det dags för födelsedagsmiddag igen tillsammans med nära och kära. Tyvärr inte Italieninspirerat på annat sätt än att det blir italienskt vin till maten.

Kram!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FAVORIT I REPRIS…