Mina dagar

FÖRBEREDELSER…

Den här lördagen har vi förberett inför morgondagens Fars Dag. Vi har lagt upp hemliga planer där pappan i huset inte har någon aning om upplägget av morgondagen. Han skall bara få luta sig tillbaka och inte behöva göra någonting; han skall bara följa med. 
Jag tycker att det är roligt med sådana här dagar då man kan få fira lite. Det behöver absolut inte vara en massa dyra presenter som skall inhandlas utan det handlar mer om att anstränga sig lite och fixa en dag som man vet att den man firar uppskattar (presenthögen här ovan är, förutom till pappan här i huset, även till min pappa och Vendelas pappa). Det kan handla om att få en sovmorgon, att slippa laga mat, eller att få laga mat om man nu aldrig får göra det till vardags, slippa diska, tvätta, handla, få datortid, se en film i lugn och ro, få gå ut i vedboden och hugga ved, paddla kanot, få ta fram kikaren och se på fåglar eller vad det nu kan tänkas att jubilaren uppskattar. Vi har inte fixat något märkvärdigt alls men vi tror och hoppas att pappa P kommer att gilla sin dag.
I kväll har vi ätit en av Lillys favoriträtter; Chicken Thai och nu är det snart dags för ”Så mycket bättre” I kväll är det Ken som är huvudperson och det skall bli spännande att få se hur övriga medverkande tolkar hans låtar. Förbaskat bra program det där! Jag har aldrig hört någon säga ett ont ord om denna programserie. Jag tror att det är så uppskattat för att det är så trevligt (i det här sammanhanget får man faktiskt använda ordet trevligt fast det egentligen är synonymt med ”rätt tråkigt”). Jag och många med mig är nog rätt trötta på allt som är hysteriskt och konfliktfyllt och uppskattar sådant som gör en glad.
Ha en fin lördagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *