Mina dagar

FORNSALEN…

Här blev jag bjuden på lunch av min man idag; på Gotlands Fornsal som är Gotlands museum där man kan få ta del av Gotlands historia från stenålder till vikingatid och från medeltid till nutid. Här har man varit en och annan gång under åren och tittat på skelett och skatter och intressanta utställningar. Ointressanta också för den delen… Idag bjöds det på indisk buffé till lunch och den är nog en av de bättre bufféerna här enligt min smak. På sommaren kan man sitta ute i trädgården och äta och nu längtar jag som en galning efter att få äta lunch ute i solen igen. 

Idag har det återigen varit en superfin vinterdag med strålande sol och några grader minus. Bättre än så här kan det ju faktiskt inte vara i januari. Jag tycker nog att det börjar ljusna en aning på morgnarna nu och det gör så himla mycket för humöret. Idag tog vi en sväng ut till Tofta i det vackra vintervädret för att lämna lillbilen till verkstan. Jag minns inte när den gick igenom besiktningen senast; alltid är det något som måste fixas för att den inte skall få körförbud. Den här gången var det handbromsen som spökade för jag vet inte vilken gång i ordningen. Suck… bilar skall bara funka och inte kosta några pengar. Snart måste den här bilen vara som ny, så många delar som vi har bytt ut. Men den startar alltid, vår lilla Escort, så den får hänga med ett tag till. 
Efter jobbet blev det en löprunda för mig och jag älskar att springa när det är riktigt kallt. Älska var kanske att ta i men mina luftrör mår finfint när det är ett par minusgrader och det är ju alltid positivt. Allt som är positivt kring min löpning är välkommet. 
Nu är det dags att avrunda den här tisdagen.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *