Mina dagar

FÖRSTA VÅRPROMENADEN OCH ETT MÖTE MED SALVADOR DALI…

Hello!
Här kommer lite fler bilder från helgens lilla sväng ute i det vackra vårvädret. Det enda man vet är att det kommer att bli superkallt igen och att det med all säkerhet kommer att komma mer snö innan vintern släpper sitt grepp men det var värdefullt att få en fin vårdag i alla fall. 

Det finns verkligen hur mycket som helst att upptäcka i Stockholm och inför helgen hade Per sett att Salvador Dalis installationer fanns placerade lite här och där i stan. Jag har alltid gillat hans lite konstiga och märkliga grejer exempelvis den här klockan som liksom har smält över en trädgren. Typiskt honom. Den här fanns på Brunkebergstorg och en annan fanns i Kungsträdgården. Den på Norrmalmstorg hade de nog tagit bort för den hittade vi aldrig. Men nu är vi i alla fall fyllda med kulturella upplevelser för ett bra tag framåt.

Det blåste friska vindar i helgen ha ha…

Ett vackert Stockholm!
I morgon bär det av ner till Gotland igen och jag hoppas att våren har kommit dit också. Längtar efter vårt lilla gotlandscasa nu och efter tystnaden och lugnet. Några jobbdagar att rassla av sen har vi hela helgen kvar innan vi vänder hem till Sthlm igen.
Vi ses på ön!
KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *