Mina dagar

"PIFFET" FORTS…

Sakta men säkert  händer det saker på vår altan. I går kom lyktorna och tygerna upp och det blev som vi tänkt oss. Det är ju inte alltid som bilderna i huvudet stämmer överens med hur det blir i verkligheten men det här funkar bra tycker vi. I hörnan kommer det att bli en hörnsoffa gjord av lastpallar och vi hoppas att vi skall få dessa på plats under veckan. Vi har också köpt ett brickbord i rostfritt som vi tror kommer att passa bra. Sen skall det väljas tyger och kuddar och det kommer att bli en liten utmaning. Jag är så velig med tyger, kuddar och färger men som tur är så är de lätta att byta ut om vi inte skulle gilla det.
Så här ser det ut åt andra hållet. Nu har vi också bestämt oss för att behandla matmöbeln med järnvitriol som kommer att ge möbeln en väder- och vindsliten look. Lastpallarna till hörnsoffan kommer att få samma behandling. Vi får se hur det blir med den nya delen av altangolvet. Det råder lite delade meningar om det går att behandla tryckimpregnerat virke med järnvitriol men vi får kolla upp det med Erik på Färgcenter. Han brukar ha koll på grejerna. Om det inte funkar så får väder och vind göra sitt.
I går kväll var vi tillsammans med ett gäng härliga vänner på en mysig tillställning hemma hos min syster med familj. Vi firade hennes födelsedag och det brukar alltid vara kul, vilket det var även igår. Jag tror att hon var nöjd med uppvaktningen 🙂
Efter en övernattning i stan så har vi idag packat bilen full med grejer som fick följa med ut hit till Tofta. Några grejer kvar bara sen skall huset städas av och hyras ut. Nu har vi tagit en fika och njuter av att vi skall vara lediga i veckan som kommer. Väderprognosen lovar en del sol och midsommarafton såg riktigt bra ut. Vi håller tummarna för att den håller.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *