Mina dagar

FRÅN DEPP TILL PEPP…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns och Royal Design.

Hej alla bloggvänner!
Nu äntligen är febern borta och jag känner mig hyfsat ok igen. Från depp till pepp har det blivit idag och jag känner att jag är tillbaka. Men det känns också rätt bra att det är helg så att jag får ett par dagar här hemma och återhämta mig lite extra. 
Nu när jag har varit sjuk så har jag mellan varven legat och bläddrat i inredningsmagasin för att få lite inspiration till att förändra i köket men ju mer jag har tänkt på det desto mer känner jag att jag inte alls vill göra några förändringar. Jag gillar ju salt- och pepparkvarnarna, morteln, de vackra flaskorna, skärbrädorna, vinflaskan och allt annat vi har på bänkarna. Jag har inte hittat något jag tycker bättre om så jag konstaterar att jag är inte redo och låter det vara som det är.

Jag älskade verkligen vårt kök som vi hade i huset i Visby (ni kan kolla in det här HÄR). Det var ett kök för en hyfsat stor familj, med fyra barn som ännu bodde hemma. Nu har vi ett annat typ av kök men som är stort som bara den och även här får vi plats många som tur är. Och jag äskar det också! Jag äskar att allt är dolt… kylskåpet, frysen, diskmaskinen och tvättmaskinen. Ja rubbet!
Salt och pepparkvarn från Le Creuset finns HÄR, en snygg mortel hittar ni HÄR. Vill ni ha en liten marmorbricka att ställa grejerna i så finns en snygg HÄR
Nu är det dags att laga lite middag och styra upp morgonkvällens middag med fina vänner. Det ska bli så mysigt att få träffa dem igen och det ska lämnas nycklar och styras upp både det ena och det andra. Det är nämligen i deras lägenhet vi ska få bo i nästa vecka när vi åker till Malaga. 
Ha en fin fredagskväll!
KRAM!

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *