Mina dagar

FRÅN EN Ö TILL EN STORSTAD OCH TRÄNING SOM RULLAR PÅ…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Stronger och Åhléns.

Hello!
Här kommer ett något sent inlägg idag. Jag kom hem rätt sent efter den här veckans första jobbdag och sen var det bara att dra på mig träningskläderna och bege mig ut. Det blev en sväng i bra fart via Karlberg över till Kungsholmen och tillbaka över S:t Eriksbron. En lagom sväng på dryg fyra km och även om det kom några små stänk så var ju solen där och kämpade sig igenom molnen. Skönt och ljummet och ett perfekt pw-väder.

Jag håller i det här med träningen och justeringarna vad gäller kosten. Inga större uppoffringar direkt. Jag älskar grönsaker och efter en nyttig vecka så unnade jag mig en färsk kanelbulle till fikat från Strandbageriet i Tofta i helgen som gick. Nån måtta på nyttigheterna får det väl ändå vara. Man måste få njuta lite ibland också. Och som jag njöt av det där bullen… Godis klarar jag mig utan och chips gillar jag inte så de delarna har jag inga problem med alls. Min utmaning är som sagt storleken på portionerna vad gäller mat och fikabröd. Ju kladdigare fikabröd desto bättre. Men det är bara på helgerna som jag känner av fikabrödssuget. På jobbet om dagarna har jag inga problem. Då äter jag en frukt på fm och en på em till fikat.
Snygga träningskläder hittar ni HÄR och HÄR.
Nu är det full fart på jobbet igen och på torsdag blir det en resa till Åre/Östersund. På fredag ska vi ha en kräftskiva med delar av familjen och jag kom just på att det måste jag styra upp senast onsdag. Sen ska jag… om det är fint väder i helgen kanske få kvittera ut ännu en födelsedagspresent från Per. Roliga grejer på gång!
Nu ska jag börja på en ny bok och snart är det dags att krypa till kojs.
KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *