Mina dagar

FREDAGSHÄNG MED MINA FINA…

Hej och hallå!
Ber så mycket om ursäkt för frånvaron men oj vad trött jag varit om kvällarna den här veckan. Det tar att börja på nytt jobb kan jag säga. Så spännande och intressant att lära känna nya människor och en ny organisation. Arbetsuppgifterna känner jag ju igen men nu ska jag ju knäcka koden till hur det funkar just där och det tar ju lite tid. Men jag blir så fint omhändertagen och har ett riktigt bra introduktionsprogram så det blir superbra det här!
Veckan avrundades med ett fredagshäng tillsammans med de stora barnen i familjen och lilla Loa så klart. Jacob och Linda lagade middagen och så passade vi på att fira Jacob eftersom han fyllde år för någon vecka sen. Framåt småtimmarna var jag slut som artist och stuuuuupade i säng.

Idag har jag och P tagit en sväng på stan för att kolla på en sodastream eftersom vi har tröttnat på att släpa hem flaskor från affären. Vi vill gärna ha en som är smidig och snygg men de är ju så himla stora och klumpiga allihop. Vi har nog hittat en nu tror vi men vi behöver nog sova lite på saken innan vi slår till. En sväng till Hötorget för att köpa blommor blev det också och en lunch på ”Räkan”på vägen hem.
Nu har Vendela fått hit sina kusiner Isabella och Elfrida (alla tre tjejerna är födda med några veckors mellanrum bara och har följts åt genom livet) och strax ska de ut på roligheter i Stockholmsnatten. Så mysigt att höra deras surr och så härligt att få ha dem här över helgen. Själva ska vi ha en skön hemmakväll med lite god mat och andra-chansen-mello.
Ha en fin lördagskväll!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *