FREDAGSSTATUS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Granit och Mio.

Idag var det en sådan där dag då det aldrig blev ljust och lamporna har fått vara tända hela dagen. Men snart vänder det ju igen som tur är. Det är helt galet att det snart är Lucia och att det bara är tre veckor kvar till jul. Per är på julfest med sitt jobb ikväll och jag sitter här hemma och myser med tända ljus.

I förra veckan fixade vi till den där hopplösa väggen till höger om vår spis som vi inte riktigt vetat vad vi skulle göra med men nu har en ljusslinga kommit på plats. På bilden ser det ut som att det är en slinga med stora lampor men det är det inte. Det är en vanlig slinga som kommer HÄRIFRÅN. Mina magasin som jag köper på mig fick dekoreras med lite grejer och sittpuffen köpte vi HÄR för en billig peng. Kuddarna är från Afroart.

Tavlan minns jag inte vart jag köpt men det är en flirt med min jobb-bransch (flygplats); VBY som står för Visby flygplats inom flygvärlden.

Något som kom med pandemin var ju att vi började umgås utomhus på ett annat sätt vilket ju faktiskt är väldigt mysigt om man klär på sig. HÄR hittade jag massor av inspiration till en härlig “utejul”. Jag har inte hunnit med att fixa och dona på balkongen ännu inför vintern så det är kanske det jag ska fixa med i helgen. Vi får se om inspirationen kommer till mig.

Ha en fin fredagskväll och en härlig uppstart på helgen. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  december 3, 2022

  Det är snyggt och fint med ljusslingor tycker jag.
  Ha en bra lördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 3, 2022

   Ja visst är det mysigt! Jag älskar ljusslingor. Tack detsamma! Kram //Tina

Previous
EN AW PÅ CLARION SIGN…