FRUKOST EGYPTIAN STYLE OCH SEN ETT RUMSBYTE…

Hej på er!

Nu har vi landat in ordentligt här på hotellet. Det tar ju en dag innan man man har känt in atmosfären och får koll på hur allt funkar. I går kväll när vi hade installerat oss i rummet, strosat runt lite på det stora hotellområdet och ätit en god middag här på hotellet så var vi rätt trötta. Vi somnade som stockar kan jag säga, typ vid 21-tiden…

Så skönt att sen gå upp när vi vaknade till av oss själva i morse och få äta en fantastisk frukost i den vackra innergården där det var så varmt och skönt. Det var annars förvånansvärt svalt här i Egypten när vi kom igår. Det brukar vara lite svalare på kvällarna men svalt på dagen har jag aldrig varit med om tidigare. Men nu börjar temperaturen krypa uppåt igen som tur är.

Det här är min allra allra bästa favoritfrukost; omelette, färsk frukt, smoothies och färskpressad juice. En riktigt bra start på dagen!

Idag har vi legat på vår altan vid vår lilla pool… i alla fall fram tills vi upptäckte att solen försvann över hustaken strax efter lunch… hm… inte riktigt vad vi sett framför oss och vi låg där i skuggan och spanande suktande efter rummen med altaner som låg på andra sidan med sol hela dagen så efter att vi varit nere vid strandbaren och ätit lunch kollade vi med receptionen om det fanns möjlighet att få byta till ett av dem och ips vips trollade de fram bästa rummet med bästa läget till oss så nu är vi så nöjda och glada. Superbra service och ett stor gilla på den!

Så här bor vi nu… i rummet till höger med sol från morgonen till den går ner. Och med en pool som vi delar med grannarna bredvid. Men det verkar inte bo någon där så än så länge har vi fått haft den för oss själva.

Ja, det här var vår första dag och lite hettande skinn har vi allt fått även om vi är bra på att smörja in oss. Solen är otroligt stark här i Egypten så man får vara väldigt försiktig. Nu är det dags att dressa om inför kvällens middag.

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Lena - gott för själen
  februari 12, 2020

  Men wow! Hur härligt såg inte det där ut då! Riktigt bra service att ni fick flytta.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 12, 2020

   Ja men så fint verkligen och servicen här är super! Kram //Tina

 • Sallys hus
  februari 12, 2020

  Å det ser helt underbart ut😍 så härligt med egen pool. Det har vi aldrig haft ❤️ Önskar er en mysig dag😘😘 kraaam

  • tiname@live.se
   februari 12, 2020

   Vi brukar unna oss en egen pool lite då och då. Så skönt att bara glida ner i vattnet direkt från altanen. Tack fina du!!! Kram //Tina

 • Helene
  februari 12, 2020

  Ser helt underbart ut! Njut här hemma spöregnar det och är mörkt och grått😊
  Kram Helene

  • tiname@live.se
   februari 12, 2020

   Ja, det är såååå härligt här! Buuu för regn och mörker. Så skönt att slippa det för några dagar. Kram //Tina

Previous
FRAMME I EGYPTEN…