Allmänt

FRUKOST PÅ BLIQUE BY NOBIS OCH SVAR PÅ ANTIKROPPSTEST…

Hej!

När det var Fars Dag så fick Per en hotellfrukost i present. Vi tänkte att man uppskattar det mer på en vardagsmorgon än en helgmorgon så tidigt i morse promenerade vi bort till Blique by Nobis. Varför vi valde just Blique var för att vi kunde boka bord där och bokningarna låg med en kvarts mellanrum. Skälet till det är att inte alla ska komma samtidigt och gå fram till själva frukosten på samma gång. Det funkade fint. Vi var några sällskap som hade bokat bord och som satt utspridda i lokalen. Det kändes väldigt bra.

Det finns alla möjliga olika yoghurtsorter med nötter, fröer och müsli. Det fanns också olika brödsorter med olika pålägg och grönsaker.

Äggröra, bacon mm fanns i dessa snygga grytor från Le Creuset.

Om man var sugen på våfflor så var det bara att grädda.

Det fanns smoothies, chiapudding och drycker av olika slag samt färsk frukt. Det enda jag egentligen saknade var färskpressad juice och en omelett lagad på beställning. Det finns inget som kan höja en frukost så mycket som just det så det tyckte jag var lite synd eftersom allt annat var tip top både vad gäller utbud och stil.

Sen avrundade jag med en kopp te och Per tog en kaffe. Vill man inte ha en vanlig kaffe så finns det även latte, espresso mm.

Bra början på den här gråa onsdagen och jag kan varmt rekommendera en frukost här om man behöver en stunds verklighetsflykt från Covid-vardagen.

Så var det där med svaret på mitt antikroppstest som jag skulle få inom 10 dagar. Det kom redan idag lite otippat och svaret är att jag fortfarande har antikroppar efter åtta månader. Under sommaren när vi fick besked om att vi hade antikroppar så kände jag mig lite avslappnad och vi vågade umgås med vänner utomhus och mot slutet av sommaren även vid ett par tillfällen inomhus. Men det var en falsk trygghet för den här gången känner jag mig inte alls lika trygg. I går, efter att jag tagit testet så såg jag en rapport om att det finns de som återinsjuknat i Covid-19 även om de precis fått reda på att de har antikroppar. Det verkar som att antikropparna bara kan påvisa att man har haft Covid-19 och inte skyddar alla mot att smittas igen.

Så vi fortsätter som vi gjort i stort sett hela hösten; vi jobbar hemma och hänger bara med vår familj. Jag klagar inte över det, för det fungerar bra trots allt även om jag har mina dippar; oftast i samband med att Stefan Löfven ”talar” till folket. Då öppnar sig ett stort svart hål för en stund. Jag älskar att umgås med våra barn och det finns också de som har det mycket värre än vi… men jag/vi saknar Pers tjejer som bor på Gotland, mina föräldrar min syster och våra vänner väldigt mycket just nu… så är det!

Ha en fin onsdagskväll!

KRAM!

8 Comments

 • Mamma C

  Vilken trevlig farsdagspresent.
  Man vet inte ut eller in längre om detta covid-19 tycker jag. Det som sägs ena dagen är helt fel andra dagen osv.
  Ha en bra torsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Den var uppskattad! Ja, visst är det så man vet inte vilket ben man ska stå på men man får göra så gott man kan utifrån vad man vet i stunden. Ha en fin lördag! Kram //Tina

 • ulrica

  Jag skickar en varm kram, förstår att ni saknar delar av familjen massor <3 <3.
  Nu fast jag är proppmätt så blev jag så sugen på hotellfrukost.. kanske ska fixa till nåt sånt i närtid med mannen.. haha, vilket skämt.. det lät romantiskt och mysigt men han är ju aldrig hemma så det går ju knappt att få tid för det :-).. jädra Corona som satte stopp för att få mer tid tillsammans.. men men..
  KRAMAR

  • tiname@live.se

   Tack snälla! Ja det är saknesamt men jag är så glad över att några av våra barn bor här. Så typiskt för er men så småningom måste det vända och dååååå ska ni få rå om varandra! Kram //Tina

  • tiname@live.se

   Tack snälla du för fin kommentar! Den gjorde min dag :-). Mina boots kommer från Vagabond och de är så sköna. Passar till allt också. Ha en fin lördag! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *