GENOM SKOGEN NER TILL HAVET…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Gina Tricot.
Hej igen!
Vilken skön promenad det blev genom skogen ner till havet idag. Det var lite blåsigt men vindarna var varma och jag hade som vanligt klätt mig lite för varmt. Jag köpte min vita kappa/cardigan för några veckor sedan och den är så varm och skön och perfekt till höst och vår. Jag använder den massor och jag tycker att det är så snyggt med vita kappor. Ni hittar den HÄR. Jag har en M/L men den är rätt stor i storlekarna så jag hade nog kunnat klara mig med en XS/S.
Färgerna blir lite annorlunda när man fotar i motljus…
Någon hade tagit av sig skorna…
Vi gick längs med stranden bort till Surflogiet som nu är helt nedmonterat inför vintern. Tänk att vi satt och åt burgare där bara för tre veckor sedan. Här vände vi och gick längs med vägen och campingen hem igen.
Jag älskar den här lilla rundan som ligger på fyra km ungefär. Går man rakt ner till havet från oss så är man där på ett par minuter men väljer man att gå genom skogen bortåt Gnisvärd så får man några steg till…
Nu är det fikatajm här och sen om ett par timmar ska vi ta bussen in till Visby. Vi ska få en fördrink hemma hos mina föräldrar innan jag och Per går den korta lilla biten hem till min syster och hennes familj och äter middag. Nästan som Dinner Safari… vi bara går runt och har det gött!!!
Ha en riktigt fin lördagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  oktober 12, 2019

  Men åh vilken fin promenad! Så vackert.
  Mysigt du skriver
  Ha en fin kväll
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   oktober 13, 2019

   Ja, det är ett vackert stråk verkligen. Älskar den där lilla rundan :-). Tack vad gullig du är Maria!!! Ha en fortsatt fin söndag! Kram //Tina

 • Mamma C
  oktober 13, 2019

  En fin promenadsrunda i ett höstvackert Gotland.
  Kram Carin

 • Lena - gott för själen
  oktober 13, 2019

  Sån härlig miljö ni har nära er. Guld värt att ha nära vatten!

  Ha en fortsatt fin söndag!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   oktober 13, 2019

   Ja, jag skulle aldrig klara mig om jag inte får vara nära havet med jämna mellanrum. Så glad över att vi har möjlighet att kunna få bo så nära. Tack detsamma Lena! Kram //Tina

 • Carina
  oktober 13, 2019

  Men vilka härligt fina bilder. Vad roligt att jag hittade hit och fick se dem.
  Älskar Gotland men har inte varit där på ca 12 år nu….
  /Carina

  • tiname@live.se
   oktober 14, 2019

   Vad roligt att du har hittat hit och tack för fina ord om bilderna. Vad glad jag blir :-). Då är det dags att ta en sväng ner till ön igen eller hur? Du är så välkommen! Kram //Tina

Previous
SVINNKASSE…