GLASNUDELSALLAD MED KOKOS OCH HACKADE JORDNÖTTER…

Hej på er så här på fredagskvällen!

Jag lovade ju er ett recept på en god glasnudelsallad tidigare i somras och jag har inte glömt bort det, för här kommer det. Bättre sent än aldrig, eller hur? Den här är så enkel och man kan ha den till allt möjligt. Antingen kan man servera den med exempelvis kyckling eller något annat grillat eller stekt till eller så kan man blanda i vad man vill i själva salladen.

Själva receptet hittar ni HÄR om ni scrolla ner lite.

Vad skönt det känns med fredag! Nu märks det att det börjar dra igång ordentligt på jobbet igen och det i kombination med att det är så sjukt varmt ute gör att jag känner mig lite trött ikväll. Vi har varit och handlat till kvällens middag och nu ska vi bara plana ut här hemma och pusta ut lite. Jag har varit vid naprapaten idag och det var välbehövligt och bra men vi var överens om att jag nog ska gå till botten med varför mitt onda flyttar runt hela tiden. Jag vill minnas att jag hade något liknande för ett par år sedan som satt i länge. Det är inte så att det på något sätt stör mig i mitt jobb eller påverkar min fritid, och det har blivit bättre, men det finns där och stör hela tiden och påverkar mig på så sätt att jag inte kan träna på det sättet jag vill. Jag blir också mer trött än vanligt och så fort det onda försvinner på ett ställe så dyker det upp på ett annat. Någon av er som har haft något liknande?

Livet är inte glass och ballong alltid och just nu är jag faktiskt riktigt less på det här…men nu har jag lovat mig själv att jag ska ta tag i det på måndag. Jag har en plan…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Lena - gott för själen
  september 4, 2020

  Det är inte så att du har psoriasis möjligen? Min exman hade psoriasis och fick sen psoriasisartrit. Det var precis så. Värk som vandrade.

  Hoppas verkligen att det inte är det, i vilket fall.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 6, 2020

   Jag har inte psoriasis vad jag vet men tanken har faktiskt slagit mig för jag har vänner som har psoriasis artrit och det kommer liksom i skov. Just nu har det lugnat ner sig men om det kommer tillbaka så måste jag kolla upp det. Kram //Tina

Previous
AW PÅ SOLSTUGAN I FREDHÄLL…