Mina dagar

GOD FORTSÄTTNING…

Ja, det var det. Julafton är över för den här gången. Men vad mysigt det har varit! Att få umgås med mina nära och kära slår allt. Först uppesittarkväll med alla barnen då vi provsmakade skinkan och sillen, sen julaftonsfirande med familjen hemma hos min syster och hennes familj. Och jultomten kom i år också :-). Julaftonen avslutades med champagne och skaldjur. Det kan inte bli bättre och jag är så lyckligt lottad.

Idag har vi tagit det lugnt men skall så småningom packa ihop och åka ut till landet några dagar. Ungdomarna lämnar vi kvar i stan för i kväll är de ju den klassiska hemvändarfesten som alltid på juldagen då alla kompisar som är hemma och firar jul träffas. En härlig tradition som har funnits i alla år. Till och med på min tid.
Ha en riktgt fin fortsättning på helgen!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *