GOD MORGON STOCKHOLM…

Hallå!
Det här vaknade vi upp till i morse. Det har fallit en och annan snöflinga under natten kan vi konstatera och det verkar vara lite kaosartat här i Stockholm idag. Precis som det brukar vara här när det kommer några decimeter snö. Det tar ett tag innan plogbilarna har kommit i kapp. Det är ju en och annan gata och trottoar som ska plogas om man säger så. 
Vackert javisst, men nu vill jag ha sol och vår. Jag är en sån där som bara vill ha snö till jul- och nyårsafton och när jag är i fjällen och åker skidor. Annars kan det få vara.
Alla våra ungdomar har varit på Gotland över helgen och jag tror att Vendela precis har landat in på Bromma. Frågan är hur det går med bussarna därifrån och sen vidare med tåg till Västerås? De andra åker tillbaka till Sthlm i morgon men då har förhoppnings det hela lugnat ner sig.
Jag ska snart ta mig ner på stan på ett eller annat sätt. Den här dagen ska jag inhandla allt jag behöver inför resan så att jag slipper det i veckan. Jag behöver exempelvis hårvårdsprodukter i mini-size och lite annat smått och gott. Det är också dags för mig att bestämma vilka kläder jag ska ha med mig. Jag brukar vanligtvis vara expert på att packa och fixa kvällen innan men den här gången tänkte jag att jag skulle vara ute lite i god tid. 
Ha en fortsatt fin söndag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 Comments
 • dianasdrömmar
  februari 3, 2019

  Jag vill också ha vår kram

  • tiname@live.se
   februari 4, 2019

   Ja nu är längtar man verkligen! Kramar tillbaka //Tina

 • Wikers Liv
  februari 4, 2019

  Jo, nog kom det en del snö, allt… Jag ställde in en tripp in till Sthlm city igår, p g a vädret.
  Så mysig lördag ni hade du och din P.
  Jag och min P hade också en mysig vinlunch hemma i uterummet efter att vi kommit hem från ett dygn i gamla hemstaden i Dalarna.
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

  • tiname@live.se
   februari 4, 2019

   Vad trist att du behövde ställa in men det var nog klokt. Det är lite halvt om halvt kaotiskt. Ni verkar också ha haft en mysig vinlunch trots allt :-). Ha en fin vecka du också! Kramar//Tina

 • Mamma C
  februari 4, 2019

  Ja jisses, så mycket snö ni fått. Förstår att du längtar till våren.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 4, 2019

   Ja, det är helt galet med Sthlmsmått mätt. Ja nu längtar jag verkligen! Kram //Tina

 • Sallys hus
  februari 4, 2019

  Haha ja det har ju kommit en del snö kan man ju säga..;) Man får vara glad att man tar sig fram….Å Stockholm med en massa oplogade gator är ju ingen superhit…
  Vilken mysig lördag ni hade och va klok du är som ser till att packa o fixa i god tid…jag brukar alltid vara ute i sista sekunden….som du skrev att du ju också brukar…;) Så du menar att man kan ändra sig alltså…;) Ser fram emot fredag! Kraaaam Katarina

  • tiname@live.se
   februari 4, 2019

   Ja, och mer ska det komma tydligen… Min packningsplan sprack tyvärr. Typiskt mig ändå att alltid vara ute i sista minuten men jag försöker ha ha. Jag är ingen bar förebild alls… Du får väl hjälpa mig på fredag :-). Kramar tills dess!!! //Tina

 • ulrica
  februari 4, 2019

  Åh, det är så underbart ute nu :). Tur att vi alla är olika!
  Men längtar man efter sol och värme som dig, då är det ju perfekt att få packa den lilla solväskan :).
  KRAAM

  • tiname@live.se
   februari 4, 2019

   Jag älskar snö om jag kan få åka skidor och vara ute och bara mysa men när man ska ta sig till och från jobbet i snömodd mm då blir jag bara sååå less. Halt också… buuu… Behöver absolut ett solavbrott nu ha ha… Kramar//Tina

Previous
LILJEVALCHS VÅRSALONG…