Mina dagar

GOTT NYTT ÅR…

Hej och ett Gott Nytt År på er!
Hoppas att ni har haft en fin nyårsafton och att ni firat in det nya året precis på det sätt som just ni uppskattar! Vi hade en väldigt lugn tillställning här hemma Per och jag. Vi har alltid firat tillsammans med några eller något av barnen under de senaste åren men nu var alla barn iväg på egna nyårsfiranden och då firade vi för första gången på egen hand här hemma. Det passade oss väldigt bra just i år och vi har ju inte direkt tråkigt ihop vi två… tvärtom…. vi åt god mat, drack gott och smidde planer för 2019.

Klänningen kommer från Stockholms Klänningsfabrik…

Champagne i glasen…

Nyårsdukning 2018… beige är ju det nya grå och kommer stort i vår… 

Gratinerad hummer med smör, panko, citronskal, citronsaft och kryddor till förrätt.

Favoritvinet Ripassa från Zenato till varmrätten.

Helstekt oxfilé…

…med potatisgratäng och en gräddig sås. Per gör den godaste potatisgratängen i hela världen… 

Vaniljpannacotta med granatäpplen till efterrätt… tyvärr blev den en flopp. Det enda som var gott med den här efterrätten var granatäpplet. Jag måste hitta ett annat recept till nästa gång.. fy och usch… 

Sen brakade det loss med fyrverkeri- och Gott Nytt År-skålande med grannarna på balkongerna runt omkring. En fin och härlig nyårsafton!

Det är alltid så mycket tankar som far igenom mitt huvud så här vid ett årsskifte. Vad har varit bra med 2018 och vad skulle jag vilja förändra? När jag summerar året så har det mesta varit fantastisk bra men visst har det också varit saker som inte varit så bra men det skriver jag inte alltid om här på bloggen. De dåliga sakerna ska jag jobba för att förändra och under den här julen har jag fått möjlighet att samla energi och hämtat kraft till det. Jag ska också bli ännu mer modig. Jag tycker att jag har kommit en bra bit på väg under året som gått vad gäller det men jag kan våga och utmana mig själv ännu mer. Som så många andra så bär jag med mig tankar som exempelvis; det klarar jag aldrig, vad ska andra tycka, kommer mina vänner och bekanta tycka att jag fått hybris nu osv. Kanske känner ni igen er? Ska utveckla det där en annan dag…

Hur som helst så vill jag tacka er alla för att ni tittar in här hos mig! Jag uppskattar det mer än ni anar… Att ni finns där ute och väljer att gå in här och ta del av vad jag förmedlar är ju själva anledningen till varför jag har den här bloggen. Den har också bidragit till att jag fått lära känna nya fina människor under året som gått och det är ju också fantastiskt!

Så tack än en gång för det och tack också för den positiva respons jag fått under året. Ni som spontant kommit fram eller skrivit en rad om att ni gillar bloggen; alltså ni förstår inte hur glad man blir för sådan återkoppling! Wiiieee!!!

Ha nu en fin uppstart på nya året så ses vi snart igen!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *