Mina dagar

GRATTIS FINA NI…

I vår familj tycker vi väldigt mycket om att fira :-). Det är ju så himla roligt och mysigt att få hälla upp något gott i finglasen, äta något lite roligare än den vanliga vardagsmaten, prata om det vi firar just den dagen och om allt annat som man inte hinner surra med ungdomarna om till vardags. Om det sker mitt i veckan så blir veckan lite roligare också och det är ju inte helt fel det heller. 
I går kväll firade vi att Johannes skall få plugga det han vill på högskolan och att Vendela har kommit in på den inriktning som hon vill inför årskurs 2 i gymnasiet. 

Om en vecka är den här killen på plats i sin lägenhet i Stockholm och har varit på högskolans upprop. 
Och om en vecka är den här tjejen på plats i sin skola igen. Tur för mamma det är två år kvar till hennes student :-). 
Till middag blev det italienskt och skaldjur. Oj vad gott det var!

Goooott!

I går morse när jag klev upp möttes jag av den här fina regnbågen. Sämre start kan man ju få… som idag till exempel när jag vaknade med migrän. Fyyy den kan man vara utan.

V. 33 är en av mina favoritveckor på sommaren. Det börjar lugna ner sig med turister, luften är lite klarare, ljuset är lite ljusare och mörkret lite mörkare om ni förstår vad jag menar. Just mörkret kanske jag inte gillar allra mest men det är en skön vecka. Nästa vecka är det sensommar på riktigt.
Nu ser jag fram emot en helg som kommer att gå i kräftskivornas tecken. Jag äääälskar kräftor så det ser jag verkligen fram emot.
Lucky Weekend!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *