Mina dagar

HAIRTALK?… JA MITT I ALLT ELÄNDE TILLÅTER JAG MIG ATT VARA LITE YTLIG DÅ OCH DÅ…

Bilder: Agneta Larsson.

Hej Hej ni alla som tittar in!

Vilket svårt dilemma vi har i det här landet just nu. Om vi begränsar och stänger ner och låter vår befolkning vara i karantän i förebyggande syfte, ja då riskerar vi hela vår ekonomi med allt vad det innebär; bland annat med konkurser och uppsägningar som följd. Om vi inte tar i och ligger lågt och följer med i vad som händer ja då ökar antalet smittade och förmodligen ett antal dödsfall som följd. Man kan tycka vad man vill om vår stadsminister och regeringen men jag är inte avundsjuk på dem just nu. De kan bli hjältar eller antihjältar beroende av vad de fattar för beslut.

Mitt i allt det här som påverkar mig mer och mer för varje dag så tillåter jag mig ändå att glädjas åt ytliga saker. Det blir ju alldeles för deppigt annars. Jag kommer att fortsätta att skriva om härliga saker men det innebär inte att det inte snurrar mycket i mitt huvud kring saker som pågår i världen just nu.

Här är några bilder från när vi gifte oss för snart nio år sedan. Jag tror att ni kan se på bilderna hur lycklig jag var den dagen… och alla andra dagar. Något annat som jag var lycklig över då var att jag gjorde en hårförlängning. Då hette det att man satte i extensions. Idag sätter man istället i hairtalk vilket är mycket mer skonsamt för håret.

Jag trivdes verkligen med att ha långt hår. Mitt eget blir aldrig så långt för någonstans på vägen så stannar det av och blir bara tunna längder. Jag har inte unnat mig att göra det för det kostar ju en slant men nu börjar jag bli lite sugen på att slå till. Hairtalk kan man ju sätta om flera gånger vilket gör att det inte bara är en engångsgrej eller kostar skjortan om man vill fortsätta att ha långt hår.

Jag hade faktiskt en tid inbokad i morgon men jag bokade av. Jag vill nog fundera lite till över om det är det här jag vill eller om jag ska satsa pengarna på något annat. Långt ifrån de svåra val som vår regering brottas med just nu…

Det ska faktiskt bli skönt att lämna Stockholm för en vecka och få lite distans. Vart jag än går och vart jag än är så pratas det om Corona eller Covid-19 och det har, på förekommen anledning, eskalerat de senaste två dagarna. Jag blir lite snurrig och vet inte vad jag ska tro men jag försöker att hålla mig cool och ta det som det kommer.

Var rädda om er och tänk på att hålla er på ett par meters avstånd från andra om det går och tvätta händerna ofta.

KRAM!

4 Comments

 • Sallys hus

  Hej smulan ❤️❤️
  Du är vacker som få du änglalika varelse…

  Jag satte juni sånt där för typ 1,5 år sen 😂😂😂🙈🙈🙈
  Jösses det klarade jag inte alls…det blev bara ett enda trassel av alltihop….Hahha…

  Men snyggt är det och lite coolt att man kan gå till frissan och klippa långt istället för kort😍
  Önskar er en mysig helg!
  Kraaaaaaam

  • tiname@live.se

   Men åh vilken fin kommentar! Tack fina du <3 Ja, jag minns att du gjorde det och att du inte var så nöjd men jag ska nog ge det en chans till. Det funkade bra för mig sist men jag kommer ihåg att det är lite bassel med det; att man måste fläta det inför att man ska sova så att det inte slits och trasslar till sig osv. Jag ska fundera några dagar till...

   Ja visst är det roligt att man kan göra både och vid frissan nu för tiden :-). Tack detsamma! Ha en fin helg! Kramar //Tina

 • ulrica

  Jag har testat men jag blir galen av det som sitter i hårbotten, och omedvetet så försöker jag plocka bort dem i sömnen… men snyggt är det, även om jag inte tycker att du har något behov av hairtalk, du är så vacker som du är!
  KRAM

  • tiname@live.se

   Men fina gulliga du <3. Jag har aldrig testat just Hairtalk innan men jag minns hur det kändes förr. Jag har en förhoppning om att de här ska kännas mindre. Men du behöver ju ingen Hairtalk. Du har ju redan ett fantastiskt hår! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *