Mina dagar

HALLELUJAH MOMENT OCH EN LITEN KRIGARE I BACKEN…

Heeeej!
Om ni bara visste hur lång tid det har tagit för mig att få till det här inlägget… Av någon anledning går det helt plötsligt inte att tanka ur mina bilder från mobilen till min dator och efter en massa tester hit och dit under kvällen så kan vi konstatera att det är något med min mobil som är knasigt. Nu har jag haft kontakt med min personliga support vad gäller tekniska delar; min näst äldsta son Johannes som hittat en tillfällig lösning där jag fått över några av bilderna i alla fall… hallelujah moment! Detektivarbetet kring vad som är det egentliga felet får vi ta en annan dag.
Jag måste bara få visa er de sista bilderna från när vi var i Sälen i förra veckan. Den här lilla krigaren som bara är 2,5 år gammal har redan tagit sig nedför backarna. Alltså jag är sååå imponerad. Rullbandet upp bara och sen nedför backen med lite stöd från papsi för han ville göra samma sak som vi alla andra. Så gulligt! Nästa år blir det skidskola för Loa.

Jag är helt matt efter den här kvällen med teknikstrul. Jag har verkligen noll tålamod alls… nada… zero och allt annat som har med noll och inget att göra. Men nu är det löst för stunden och då är jag nöjd för nu. 
Nu ska vi runda av den här intensiva kvällen och ladda inför morgondagen som ska avrundas med Magnus Ugglas show tillsammans med vänner. Det ska bli sååå roligt!
Ha en fin avslutning på jobbveckan och en fin uppstart på helgen!
KRAM!

6 kommentarer

 • Mamma C

  Alla tekniska prylar ska bara fungera tycker jag med. Annars blir man skogstokig till slut.
  Vilken liten gulleplutt på skidorna och så duktig.
  Kram Carin

 • Ulrica

  Åh, såna tekniska grejer ska bara funka :(. Hoppas ni får ordning på det!
  Ha en toppenkväll ikväll <3. Jag tänkte komma med lite förslag på dejt-datum snart :).
  KRAM

  • tiname@live.se

   Så tröttsamt verkligen. Nix, vi får ingen ordning på det. Nu mailar jag bilderna i telefonen till mig själv och spar ner dem i datorn den vägen. Jaaaa gärna 🙂 Kramar //Tina

 • Lena - gott för själen

  Haha, det där med tekniken känner jag igen. Det brukar ryka ur mina öron när det krånglar! Inte min grej.

  Men du, "tanka ur bilderna från mobilen till datorn". Det vet jag inte ens hur man gör. Jag brukar skicka bilderna via messenger till mig själv och sedan hämta upp dem där i datorn 🙂

  Kram Lena

 • tiname@live.se

  Så hopplöst och jag blir också så sur… Jag brukar tanka ur bilderna med hjälp av kabeln till mobilladdaren. Det går supersnabbt men helt plötsligt är det något som har börjat krångla. Orkar inte ta tag i det så nu gör jag som du, fast via mailen för via messenger blir det ett annat format på bilderna. Någon dag ska jag ta tag i det… Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *