HÄRLIG FREDAG PÅ ER…

Åhhh så skönt med fredag, eller hur? Mötte upp Per efter jobbet för att handla det vi behöver till kvällens middag och vad skönt och smidigt det är med bra butiker utanför husknuten. Snabbt går det också. Några fina prydnadspumpar slank ner i varukorgen. Lite tidigt kanske men äsch vad gör det… 
Nu kan vi summera veckan som gått och gå in i helgmood och det är ju bästa stunden på hela veckan. 
Idag har jag också varit på Spine Center och följt upp mina onda höfter. Jag ska köra på med mitt träningsprogram men ska få komplettera med inflammationsdämpande medicin för att testa om det är någon inflammation som ligger och lurar och härjar i kroppen. Än så länge märker jag ingen större skillnad trots att jag tränat på men det är lite tidigt än för att kunna se någon effekt. Nu kommer det där mitt tålamod in igen… Jag vill ju se förändringar direkt när jag tar mig för någonting. “Ting tar tid” som de säger i Norge. Måste tänka på det.
I kväll checkar som sagt Vendela in för en natt. Hon är just nu och träffar vårt lilla underverk som kom till världen för ett par veckor sedan men av förklarliga skäl så väljer hon att sova här ha ha. Lite röjigt på nätterna med två små kids hos storebror just nu.
Som sagt… härlig fredag på er!
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
REGN OCH RUSK OCH NYA LJUSSTAKAR…